Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy szerelmes vagyok belé? 14/F

Figyelt kérdés

Régóta szerelmes vagyok egy lányba (már több, mint 3 éve), aki mellesleg az osztálytársam is. Minden nap beszélgetünk az össze szünetben, mindig megnevettet, és én is őt. Tavaly (7.-ben) nemet mondott egy srácnak (szintén osztálytárs), aki attól kezdve mindig k*rvázta az osztály többi fiújával együtt, valamint tesin rugdosták, stb. Én egész végig mellette álltam, és beszéltem a tanárokkal stb. De nem ez a lényeg. Nem tudom, hogy egy lánynak mi kell. Hol mondjam el neki? Hogyan? (Egy 500 fős faluban lakunk, ahol se egy fagyizó, se semmi.) Nagyon jóban vagyunk, de szeretném elkerülni, hogy csak hálából mondjon igent, vagy csak azért mert fél, hogy én is azt teszem majd vele amit az előző "kérője", bár szerintem tudja, hogy sohasem tennék ilyet.

Valamint egy másik problémám, hogy bizonyos, nem megbízható forrásból úgy hallottam, hogy udvarol/udvarolt neki más fiú is. Szóval szerintem van kiből válogatnia.

Nah, ez egy kisebb regényre sikeredett, de várom válaszaitokat, es előre is köszönök mindent! :)

2015. febr. 2. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Próbáldd meg valahogyan megtudni,hogy Ő csak barátként gondol e rád. Ha nem és esetleg szereti ha kedveskednek neki,akkor lepd meg

Vigyél neki kis csokit vagy hasonlót.

Vagy esetleg egyszer ha épp komolyan beszélgettek megkérdezhetnéd,hogy ő mit érez irántad. Vagy azt is,hogy tetszik-e neki valaki

2015. febr. 2. 21:00
 2/7 anonim válasza:
osztálytárssal sose járj! (személyes tapasztalat!)
2015. febr. 2. 21:00
 3/7 A kérdező kommentje:

De hol mondjam el neki?

Az sem megoldás, hogy amikor megy haza utánamegyek, mert a sulival szemben lakik.

2015. febr. 2. 21:12
 4/7 anonim válasza:
hívd el sétálni...aztán mond meg neki!! már nagyfiú vagy!
2015. febr. 2. 21:28
 5/7 anonim válasza:
ha meg nem .. akkor mond el a suliban..! ott minden könnyebben megy!
2015. febr. 2. 21:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Korombeli lányok!

Mivel lehet meglepni titeket? Mit szerettek mi? mi kell nektek?

2015. febr. 2. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok szerelmes egy srácba, adhat nekem bármit, semmilyen jelentőséget nem fogok tulajdonítani neki :D ha viszont megtudod hogy szerelmes beléd , akkor hívd el valahová sétálni. Kezdetnek ha ott megmondod akkor jo :D
2015. febr. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!