Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan szerelmes belém vagy csak etet?! 14/L
Barátnőm barátaival szilvesztereztem. És ott megismertem egy srácot, akivel éjt nappalá téve beszélgetünk, hülyéskedünk. Azonban szilveszter után 2 héttel bevallotta, hogy szerelmes belém. Azóta amikor néha iszik, szokta mondogatni, hogy mennyire szeret, meg józanul is, csak akkor meg is érti, hogy nem szeretnék vele összejönni egyenlőre. Facebook-on nagyon jól beszéltünk, de hetente legalább egyszer találkozunk, és akkor meg a barátnőmmel van el. Pénteken is nagyon rosszul esett, hogy még csütörtökön amikor jóéjt kívánt mondta, hogy nagyon várja a pénteket, hogy lásson, erre másnap amikor találkoztunk kb rám se nézett, hanem a barátnőmmel hülyéskedtek. Aztán meg csodálkozott, hogy a másik srác meg velem foglalkozott. Nem értem, akkor most komolyan gondolja? Mert szoktunk beszélgetni, hogy majd miket csinálunk, de kezdem elveszteni a hitem.. :-/ :-(
Én:14
Ő: 16
Rendben.. Csak nem igazán az a szégyenlős típus.
Köszönöm a választ! :-)
16 éves, és iszik...na kövi kérdés, mivel bódítja a barátnődet ?
Am nem sanszos, h bármit is komolyan gondolna.
De ha arról beszélgettek, h h fogtok d_gni...hát akkor hajrá ;)
25/f
1. Már óvoda óta ismerik egymást, legjobb barátok
2. És ha iszik? És ha cigizik? Ki a francot érdekel. Nagyon aranyos fiú, normális srác. Ennyiből nem kell megítélni. Amúgy is,
3. Nem a sz*xről beszélgetünk, hanem, hogy pl nyáron elmegyünk motorozni a többiekkel, meg pl farsangra ő akar majd kisminkelni, meg pl milyen kajákat fogunk csinálni, meg ilyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!