Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jól működő párkapcsolat?
Szerintem nincsen ilyen, hogy férfi meg nő feladatai. Attól függ, hogy ki mihez ért, kinek mennyi ideje van.
Ez minden kapcsolatban lehet más és más. Meg nyilván mindenkinek más a jó.
Én mondjuk nem vágyom rá, hogy a párom takarítson, mosson, stb. Megcsinálom én. De ő is mindent meg tud csinálni, ha én valamiért nem érek rá. Nem lesz férfiatlan attól, hogy neki kell éppen elmosogatnia.
Szóval szerintem az egyensúly fontos, ne várjon el egyik fél sem a másiktól mindent, hanem beszéljék meg, hogy ki, mit csinál. Mindenki tegyen kicsi bele.
Nincs ilyen,hogy "feladatai"! Minden kapcsolatban kialakul,hogy ki miért "felelős". Ki mibe fektett több vagy pont egyformán energiát. A jól működéshez kell,hogy mind ketten akarják, tiszteljék egymást. Mivel mindenki vágyik valamire, meg kell találni a megfelelő társat ezek kielégítésére.
Minden csak a két emberen múlik, ezt nem lehet behatárolni,hogy mitől is működik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!