Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van ha én kérdezzem meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha én kérdezzem meg?

Figyelt kérdés
Van egy srác... Akinek bajövök és járna is velem... de nem meri megkérdezni ( ezt mind onnan tudom h beszéltem havrjával ) most mit tegyek, én is nagyon össze akarok vele jönni... én mennyek oda?? Vagy mit tegyek hogy ő jööjjön? segtíség. :(
2010. febr. 9. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
ne kérdezd meg, csak beszélgess vele sokat, szervezzetek közös programokat, stb és majd kiforr, ha már közelebb kerültetek
2010. febr. 9. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem próbálj meg valahogy egy olyan helyzetet kialakítani, hogy minél inkább lássa, hogy neked is tetszik, hogy meg merje kérdezni. Tehát, ha biztos, hogy tetszel neki, akkor direkt, csinálj úgy, hogy ő is lássa, hogy viszonozod az érzéseid. Mert talán azért nem meri megkérdezni, mert fél, hogy visszautasítod, de ha látja, hogy ez nem így van, talán bátrabb lesz.

Azt pedig, hogy lépj -e te elsőnek? Hát van aki úgy gondolja, hogy a fiúnak kell először lépnie, de van aki meg tejesen természetesnek veszi fordítva is. Bár azért szerintem úgy konkrétan, hogy "Szia, járunk" (jó ez túlzás volt), azért mégsem kéne.

De azért sok sikert! :)

2010. febr. 9. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Hívd el valahová bulizni. És ott majd minden kiderül. De adj nem félre érthető jeleket. Aztán ha úgy alakul kezdeményezz te.
2010. febr. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!