Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat megleptem egy csincsilla bundával de nem teszik neki. Szétvet az ideg, most adjam el?

Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 06:51
1 2
 11/14 Noren1989 ***** válasza:
100%

Add oda 10-eskének ;)

25/F

2015. febr. 1. 09:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
10-es, egyszerű. EGyrészt szerintem meg lehet csinálni marha jól egy kabátot állatbőr nélkül is. Második, ha már azért tartunk állatot, hogy megegyük/bundát csináljunk belőle, akkor azt tegyük emberségesen, ésha már eljött az ideje, akkor emberségesen is öljük meg. Ha már minket szolgálnak, adjuk meg mi is nekik a tiszteletet és azt amit érdemelnek. De egy kis ketrecben élik le sokszor az egész életüket, és élve nyúzzák meg őket, sokszor, még csak meg sem ölik előtte. Az amit te felveszel, nem más mint élőlények kínja, és sznobizmus.
2015. febr. 1. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én hozzád is vágtam volna, az ziher.

Bocs, nem, mert hozzáérni is utálok a valódi bundákhoz, undorító, amit az állatkákkal tesznek.

2015. febr. 2. 15:22
 14/14 anonim válasza:
Több 100 csincsillát kínoztak meg azért a kabàtért..hogy rohadna le a keze aki megcsinàlta.. a pàrodat megértem a helyében én még jól tökönrúgtalak volna..nekem van egy csincsillàm imàdom szeretem nemtudom hogy képes valaki egy àrtatlan àllatot bàntani..ja de buta vagyok még mindig a pénz az úr :@
2015. máj. 28. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!