Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Figyu. A fuimmal 2 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyu. A fuimmal 2 hónapja vagyunk együtt de olyan szégyelős, hogy én még soha nem látam ilyet alig tudunk beszélgetni nics közös témánk. Most mit tegyek dobjam vagy megéri a fáradságot?

Figyelt kérdés

én nem azt várom a fiutól hogy mászon rám fére értés ne esék csak szeretnék vele beszélgetni ,nevetni meg ilyen apróságok.

22/l vagyok.A pasi25

2010. febr. 9. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:

:|

H jöttetek igy össze?:o

2010. febr. 9. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha már most az elején, nincsen közös témátok, akkor felesleges erőltetni.
2010. febr. 9. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Minek jöttél vele össze,ha tudtad hogy ilyen?Amúgy sztem ha van még aki szivesen kényeztetne mindenképp dobd,de ha nincs érd be vele XD és keresse mellé egyéjszakás kalndokat.
2010. febr. 9. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Figyu.Lehet,hogy kamu kérdés? :)
2010. febr. 9. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért jársz olyannal, akivel nincs közös témád? Gondolom, nem a szexért.

Az eszem megáll...

2010. febr. 9. 17:17
 6/8 A kérdező kommentje:

nem kamu.

nagyon helyes a pasi.

meg a szülők szeretnék ,hogy egy pár legyünk.

2010. febr. 9. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nemhiszem hogy dobnod kéne.Ha másról nem is,de a szexről beszélgethettek,meg persze csinálhatjátok is:)
2010. febr. 9. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha ennyi eszed van, akkor elégédejek azzal, hogy legalább mutogatni tudod a barátodat, és a szülők is boldogok.
2010. febr. 9. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!