Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyu. A fuimmal 2 hónapja vagyunk együtt de olyan szégyelős, hogy én még soha nem látam ilyet alig tudunk beszélgetni nics közös témánk. Most mit tegyek dobjam vagy megéri a fáradságot?
Figyelt kérdés
én nem azt várom a fiutól hogy mászon rám fére értés ne esék csak szeretnék vele beszélgetni ,nevetni meg ilyen apróságok.
22/l vagyok.A pasi25
2010. febr. 9. 17:11
2/8 anonim válasza:
Ha már most az elején, nincsen közös témátok, akkor felesleges erőltetni.
3/8 anonim válasza:
Minek jöttél vele össze,ha tudtad hogy ilyen?Amúgy sztem ha van még aki szivesen kényeztetne mindenképp dobd,de ha nincs érd be vele XD és keresse mellé egyéjszakás kalndokat.
4/8 anonim válasza:
Figyu.Lehet,hogy kamu kérdés? :)
5/8 anonim válasza:
Miért jársz olyannal, akivel nincs közös témád? Gondolom, nem a szexért.
Az eszem megáll...
6/8 A kérdező kommentje:
nem kamu.
nagyon helyes a pasi.
meg a szülők szeretnék ,hogy egy pár legyünk.
2010. febr. 9. 17:17
7/8 anonim válasza:
Nemhiszem hogy dobnod kéne.Ha másról nem is,de a szexről beszélgethettek,meg persze csinálhatjátok is:)
8/8 anonim válasza:
Hát, ha ennyi eszed van, akkor elégédejek azzal, hogy legalább mutogatni tudod a barátodat, és a szülők is boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!