Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon tetszik egy srác, de nem merek kezdeményezni?
Egy suliba járunk,ő idén végez,én meg idén vagyis tavaly kezdtem a középsulit:)Már augusztusban felfigyeltem rá,a könyvosztáskor:D Az első pár napban csak távolról figyelgettem,aztán "eltűnt".Még akkor nem tetszett annyira nagyon,meg elvoltam az új sulival,osztálytársakkal.Aztán októbertől kezdve egyre többször voltunk együtt,szünetekben,sokszor találkoztunk folyóson is,meg voltak közös programok,avatás,ilyesmik.Egy párszor szemeztünk,meg volt hogy egyszer kétszer nézett engem,de nem adott túl egyértelmű jeleket:(Most meg már annyira nagyon-nagyon tetszik,hogy ha csak meglátom beleremeg a lábam,és még ránézni se merek...de meg akarom ismerni,csak nem tudom hogy hogyan:S Mindennap látom,de csak elmegyek mellette a folyóson,és semmit nem teszek.Néha van olyanom,hogy "na most akkor odamegyek hozzá,vagy csábosan ránézek..."de utána elszáll minden bátorságom.És mivan ha csak félre értettem a jeleket,és nem tetszem neki?!:S Nem akarok előtte beégni.De nagyon meg szeretném ismerni.Most mit csináljak?Nincs sok időm,bő 3 hónap és elmegy!!
Légyszi,normális válaszokat írjatok!
Köszönöm.
:)Bocsi,hogy hosszú lett,sajnos sokat beszélek,nem tudok röviden fogalmazni:)
De azért köszi!Várom a többiek válaszát.
Hát de rendeses vagy xD menyj oda hozzáá :D ezzel most sokat segitettél neki xD
Nos szia.
Én is szinte ugyan ebbe a helyztebe vagyok.
Nekem is tetszik egy fiú és úgy gondolom h tuti én is neki sőt bitos,de Ő nem kérdez rá a járásra vagyis utalgat rá de nem mondja konkrétan..:/
de én meg nem szeretnék lépni.
én szerintem te is várj ugyahogy én majd fokozadosan alakulni fog.:)
először ismerjétek megegymást jol. "flörtöljetek" játszadozzaktok egymáásal. (úgyahogymi)
aztán ha Ő neki is bejösz biztos lesz belőle valami csak várd ki. ha meg nem jösz be neki és nem szeret akkor nem..:/
de erre te is rátudsz jönni h bejösz e neki..
nah hát remélem tudtam ssegiteni :D
szzia
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!