Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt vehetnék? FONTOS
Figyelt kérdés
Mit vehetnék, vagy mivel lephetném meg a barátnőmet valentin napra, és szülinapjára? öt hónapja vagyunk együtt :D én 2o vagyok, a barátnőm meg 19 :)2010. febr. 9. 15:38
1/8 anonim válasza:
Szíves párna, parfüm, egy szép képkeret benne a fotótokkal, sexy fehérnemű, ékszer (a rózsa alap)pl. ha 19 lesz akk 19 szál rózsa..
2/8 anonim válasza:
Add neki magadat egy masnival a cuccoson... Biztos örülni fog :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat :D Még jöhetne pár ötlet :D előre is köszi :D
2010. febr. 9. 17:04
4/8 anonim válasza:
A masnins dolgot egyszer én is bedobtam...jót röhögött de teccett neki:D!!!
Várd meztelenül kikötözve az ágyon...tuti be fog jönni neki...
5/8 anonim válasza:
Soha nem tévedhetsz egyetlen nőnél sem az örök hármassal: virág (nem a gerbera és a szegfű a jó választás), ékszer (ne az önvédelmi fegyver kategóriájuak között keresgélj), édesség (ne Tibi csokira gondolj).
Minden nő (az is, aki azt mondja, hogy neki ez nem fontos) örül ezeknek.
7/8 anonim válasza:
a masnis dolog nálam is bevált! :D
8/8 anonim válasza:
szivecskés köves nyaklánc(vagy medál?):)))szolid finom parfüm,jó kis illóolajok,amikkel valentin napon jó kis masszázst adhatnál neki!és persze a kényeztetés sem maradna el!+bonbon+rózsa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!