Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt vehetnék? FONTOS

Figyelt kérdés
Mit vehetnék, vagy mivel lephetném meg a barátnőmet valentin napra, és szülinapjára? öt hónapja vagyunk együtt :D én 2o vagyok, a barátnőm meg 19 :)
2010. febr. 9. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szíves párna, parfüm, egy szép képkeret benne a fotótokkal, sexy fehérnemű, ékszer (a rózsa alap)pl. ha 19 lesz akk 19 szál rózsa..
2010. febr. 9. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Add neki magadat egy masnival a cuccoson... Biztos örülni fog :)
2010. febr. 9. 15:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat :D Még jöhetne pár ötlet :D előre is köszi :D
2010. febr. 9. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:

A masnins dolgot egyszer én is bedobtam...jót röhögött de teccett neki:D!!!

Várd meztelenül kikötözve az ágyon...tuti be fog jönni neki...

2010. febr. 9. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Soha nem tévedhetsz egyetlen nőnél sem az örök hármassal: virág (nem a gerbera és a szegfű a jó választás), ékszer (ne az önvédelmi fegyver kategóriájuak között keresgélj), édesség (ne Tibi csokira gondolj).

Minden nő (az is, aki azt mondja, hogy neki ez nem fontos) örül ezeknek.

2010. febr. 11. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
kerékpárt
2010. febr. 11. 10:40
 7/8 anonim válasza:
a masnis dolog nálam is bevált! :D
2010. febr. 11. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
szivecskés köves nyaklánc(vagy medál?):)))szolid finom parfüm,jó kis illóolajok,amikkel valentin napon jó kis masszázst adhatnál neki!és persze a kényeztetés sem maradna el!+bonbon+rózsa:)
2010. febr. 11. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!