Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha nem veszek a barátomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem veszek a barátomnak Valentin napra semmit se?

Figyelt kérdés

Nem az az ajándékozós típus, és szerintem most sem kapok semmit, de ha esetleg mégis kapnék, akkor gáz lenne, hogy én nem adok neki semmit?

Másfél hónapja járunk.

16/L

2010. febr. 9. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Te vegyél neki! Ha ő nem ad akkor ő érzi majd magát kicsit szarul, de ez nembaj ha nem haragszol meg rá.

Majd következőt ő sem hagyja ki.

2010. febr. 9. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:

A fiúk már csak ilyenek... :D

Ha Ő nem ad, Te se adj neki :)

2010. febr. 9. 14:22
 3/8 A kérdező kommentje:
De nem tudom előre, hogy adni fog-e...:/
2010. febr. 9. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Valami apróságot vegyél neki és rakd a zsebedbe :D

Akkor legalább van is meg nincs is :D ;)

2010. febr. 9. 14:27
 5/8 A kérdező kommentje:
:D:D én még arra gondoltam, h nem veszek semmit, és ha esetleg ő ad nekem valamit, akkor azt mondom neki, hogy a barátnőmnél hagytam véletlenül, úgyh majd megkapja később:D és veszek neki valamit...
2010. febr. 9. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Süss neki sütit. Legeyzserűbb. Pl. muffint. Ha ad, akkor te adod a sütit, hogy neki csináldtad. Ha nem ad, akkor azt mondod, hogy ünnepeljetek sütizéssel. :)
2010. febr. 9. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy csak szimplán beszéljétek meg...én rákérdeztem a barátomnál h ajándékozunk-e vagy nem, mert tudom h ez a valentin nap ez mindig olyan h van aki lenézi van akit nem érdekel, szóval biztos ami tuti alapon én megkérdeztem. Sztem egyáltalán nem gáz rákérdezni, tök korrekt. Az én barátom egyből rávágta, hogy persze, már tudja is h mit vesz nekem:).
2010. febr. 9. 15:36
 8/8 anonim válasza:
hát sztem nem cink..lépd emg vmi sütivel vagy torta vagy főzz neki vmit. vagy ha iylen romantikusabb típus akkor teamécses..együtt fürdés .. meg vmi ilyesmi .
2010. febr. 9. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!