Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, vagy csak kihasznál?
9 hónapja vagyok együtt a barátommal, közel lakunk egymáshoz, ezért minden nap együtt is alszunk.
A lényeg hogy néha ugy beszél velem, mintha nemis a barátnője lennék, pl: "szerencsétlen" "hülye bunkó" "csicska!!" na ezen nagyon kiakadtam. Mondtam neki hogy beszéljen velem normálisan, ne úgy mintha csak egy haver lennék, s ilyenkor vagy duzzog egész nap, vagy bocsánatot kér, stb. De ez kb majdnem minden héten.
5 hónapja letöröltette a facebook profilom mert hogy én biztos más pasikkal beszélek és megcsalom. De közben tudta a jelszavam, bármikor megnézhette, senkivel nem beszéltem rajta kívül. És most ugyanezt csinálja a viberen is, már ha bekapcsolom a netet egyböl azthiszi hogy mással beszélek.. Elég idegesítő.
Másik téma hogy szex közben ha mondja hogy legyek én felül, és mondom hogy úgy most nemakarom akkor vége, és kezdi a "szép" monológját..
A letöröltette a profilodat de azért aranyos mindent elmond. Kihasznál, mert csicska vagy. Ennyi. Szomorú ezt nőként leírni.
Állj ki magadért, legyen önbizalmad és önértékelésed és akkor nem kell hülyeségeket kérdezned, mert nem egy ilyen "jut".
Nem tud róla hogy csináltam itt egy profilt.
Még egyszer megpróbálom megbeszélni vele, ha nem változik akkor tiplizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!