Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha ezt kérném a barátnőmtől?
én megmondanám, nekem alapvető, hogy ott is borotválom, sőt pasimnak is alapvető pl 69-nél
24L
Elméletileg ezt meg lehet beszélni tapintatosan és le is kell bírnia ezt egy kapcsolatnak.
Szóval ha tapintatosan teszed akkor bátran.
Micsoda paraszt vagy! Te leborotválsz mindent mielőtt szopást kérsz??
Nyugodtan mond meg neki. Ha zavart, máskor is fog. Persze várható, hogy szakít veled, de neked nem volt jó így, hát keresgélj még!
Férfi létemre én is borotválom, szerintem sokkal higiénikusabb, meg úgymond gusztusosabb xD
Kezd úgy, hogy szeretnéd ott is kicsit izgatni, de téged zavar ha ott szőrös, és ha leborotválná kipróbálhatnátok azt is.
"sokkal higiénikusabb"
Csak úgy szelíden megjegyezném, hogy popsi borotválás elég veszélyes művelet önmagában is. Az ott felsértett területen keresztül könnyebben bekerül a véráramba olyan bacilus, ami komoly gondokat okozhat.
Ennyit a fene nagy higiéniáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!