Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány százalékban számít a külső, és a belső?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 20:17
11/16 anonim válasza:
Ezt nem lehet így eldönteni, hiszen azzal ismerkedtem mindig aki bejött. De szerintem mindenki így van ezzel.
Am külső megfog belső megtart.
12/16 opened paradise válasza:
65-35
Belső,külső.
Szükségem van arra,hogy tudjak nevetni egy lánnyal és beszélgetni is.
13/16 anonim válasza:
Nekem a külső csak annyiban fontos, hogy vonzódjak hozzá, de ez egy csúnyább pasival is előállhat, mármint hogy megtetszik. A belső nekem nagyon-nagyon fontos!!
15/16 anonim válasza:
"külső megfog belső megtart" - itt a pont!
Ha csak egy kicsit is tetszik, már indulhat a móka, utána kiderül a belső, aztán elválik, hogy csak egy jó csaj/pasi, vagy több annál.
16/16 anonim válasza:
Külsőt nem iigazán nézek. Én a belsőre megyek (tüdő, máj, gyomor stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!