Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semennyire.
Imádom a motorokat, de a motorosokat nem szeretem. A legtöbb beképzelt, hencegő, vagánykodó bolond. Tisztelet a kivételnek, de akkor már inkább legyen autós.
'Aki egy tárgytól válik érdekessé, az gondolkodjon el...'
Muszempilla,hajfestek,póthaj,mukorom,koromlak,alapozo.kremek,push up melltarto,Elonyos feszes nadragok,retikul,fulbevalo,karkoto,pirszing.Irjak meg nehanyat? Onkritka létezik meg?
Kedves válaszoló! Tudok olyan út szakaszt, amire szívesen meginvitálnálak versenyzés céljából, bár ha te is nyerni akarsz szerintem végig se érnél rajta, nem úgy mint én :) Nincs bajom a motorosokkal, de azért az autót is kell tudni vezetni barátom :)
20/f
Te is csak addig vagy nagyfiu amig kinem szálsz a kocsibdol.Neked nincs bajod a motrosokal,de azért beszólsz a kerdezonek :D
Én nekem nincs motrom,csak egy oreg autóm.De tudok verekedni.Most akkor hétvegen discoba verjelek ossze vagy mi?:D Tanulj,sportolj és nolj fel. Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!