Lányok ti mit szólnátok ha a randi egy motorral menne értetek a srác? Ti mit gondoltok a motorokról és a motoros srácokról?
Figyelt kérdés
előre köszönöm az értelmes válaszok
kérlek írjatok kort is
2014. nov. 1. 19:08
2/13 anonim válasza:
nyilván ha nem babetta hanem egy vörös ninja akkor begerjednek :D
3/13 anonim válasza:
Hú én imádom a sebességet szóval nekem bejönne, viszont csak akkor mernék felszállni a motorra ha srác mögött van pár év vezetési tapaszatalat:) viszont erre még várnom kell pár évet:/
15/l
4/13 anonim válasza:
Nekem egy életre csömöröm van a motoros pasiktól,meg a Ninjáktól is...bár nekem tetszik mindkettő,nem arról van szó.
5/13 anonim válasza:
Minusz 1 fok van te okos, ha odajönnél motorral a lány helyében jól fejbevágnálak a bukósisakkal.
6/13 anonim válasza:
Néznék, mint boci az új kapura. ^^
7/13 anonim válasza:
S ettől függetlenül azért bejönne.
8/13 anonim válasza:
ha nem az a tipikus vad motoros-fekete bőrkabát, tetoválások, kopasz fej- akkor tetszene :)
bár ki tudja... nem hozott össze a sors még egy ilyennel sem :)
17/L
9/13 anonim válasza:
Ha nem akarod olvasztani a puncit később most jobb ha nem motorral mész.
10/13 anonim válasza:
És ha motorral mész de nem szólsz neki akkor lazan felulteted cucc es sisak nélkül?
Az kemeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!