Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy ilyen kapcsolat?
Direkt ezt a kategóriát szántam ezt sokan olvassák..
Szóval adott egy 29 éves 2 gyerekes egyedülálló anyuka
és egy 38 éves 2 gyerekes (a gyerekek az anyukánál vannak) egyedülálló apuka kapcsolata
9 év körkülönbség és szülő mindkettő.. De ha jól megvannak és a gyerekek is akkor nem gond ez??
köztünk is 9 év van, én is 29 vagyok, ő is 38.
Szerintem örülj, hogy van már gyereke és nem úgy viselkedik, mintha ő lenne az.
Én azt hittem, hogy ennyi idősen már felnőtt. Szomorúan tapasztalom minden nap, hogy nem tud maga után elpakolni, a szennyes gatyáját az ágyon felejti, stb. stb...
Ha a gyerekeid elfogadták az nagyszerű! Hiszen nekik nagyon nehéz lehet.
mi hátrány volna az összeköltözés?
Én nem apát akarok a gyerekeimnek hanem magamnak egy rendes férfit. Ő neki is vannak gyerekei habár csak hétvégi apuka de imádja őket.
senki nem akarja elvenni a más gyerekét vagy éreztetni hogy egyik több vagy kevesebb a másénál..
szerintem működhet, és hiába nem apát akarsz a gyerekeknek, ha komoly a kapcsolat akkor úgyis az lesz hogy saját gyerekeiként bánik majd a tieiddel.
ha feltünően nem szereti őket, majd a gyerekeid is megérzik.
nekem az egyik mostohaapám soha nem kérdezte meg mivan a suliban, nem érdekelte hogy vagyok egy házban laktunk de volt hogy hetekig nem kommunikáltunk. a saját gyerekét meg imádta, tőlem meg sajnálta a kaját ha ő vette a hozzávalót. és végül emiatt vált el tőle anya
de mondom működhet a kapcsolat, csak ő se hanyagolja el a saját gyerekeit, de se a tiédet. meg egymáséit se idegenként kezeljétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!