Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg belém szerethet a szex partnerem?
Megismertem egy fiút megmondta hogy nem szerelmes csak szexet akar. Oké belementem. Megtörtént a dolog. Eltelt egy kis idő és részegen el kezdett írkálni nekem hogy csak én vagyok eszébe. Szeretné ha később komolyabb lenne. Meg előtte (józanul) mondta hogy ő még nem volt szerelmes de ha az lesz engem megöl :D ezt viccesen mondta. Lehet alapja annak amit részegen mond egy fiú?
Mert hogy ahoz hogy megdugjon nem kéne ilyeneket mondania.
Én megduglak és egy szót sem szólok!
Benne vagy?
Én leszek "Néma Levente"! :D
Igen, van ilyen, én is találkoztam egy sráccal akivel megbeszéltük, hogy csak szex lesz, ami meg is volt, nagyon jó volt, de ő azóta is akar velem találkozni és programokat szervezni, mert nem akar elengedni.
Úgyhogy hónapok óta összejárunk, élvezzük a dolgot, de nálunk ebből több nem lesz mert én jóval idősebb vagyok mint ő, de a szex az isteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!