Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan srac, aki nem csak meg**rni akar, hanem rendes nőkent tekint rám?
Köszönöm a gyors valaszokat. Régimódin az igazi udvarias ferfiakat tekintem, akik ékkőként tekintenek maguk mellett a nőkre. Egy szóval sem mondtam, hogy mitől legyen mentes, egyszerűen nem akarnék áldozatul esni.
nem itt ismerkedek, pont azért írtam, hogy neten is próbaltam, es az a kérdes, hogy hol lehetne még.
Köszönöm mindenkinek.
Én ilyen vagyok, de már foglalt. :)
Egyébként létezik jópár ilyen srác, csak nyilván nem a "nagymenő" alfahímek között kell keresgélned.
Ez nem azt jelenti, hogy add le az igényeidet, és csak a 100 kilós WoW-kockáknál próbálkozz, van bőven értelmes kinézetű, érdekes személyiség azok között is, akik a szolídabb fajtából valók.
Én csak agyhalott féreg lányokkal találkozok.
Akinek annyi agya van mint a balherém mit várhatnék tőle majd ha gyerekekhez visz sor? Mily utódot kaphatnék ennyire elfajult génhulladékoktól??? :"(
"ékkőként tekintenek maguk mellett a nőkre"
Szereted, ha tárgyként kezelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!