Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit erez vajon, es hogy tehetnem szebbe a napjait?
Figyelt kérdés
Van egy ferfi aki nagyon tetszik,es en is tetszem neki,regota levelezünk,de ölelesen kivül semmi nem törtent.Egyszerüen nem lep..nem ertem.
Utoljara hetfön beszeltünk-nagyon kedves volt,ereztem hogy talan többet jelentek neki.Erre ma irja hogy elveszitett vkit..es nem akar beszelni rola.
Tudom hogy a gyasz nehez dolog,es a ferfiak nem is szivesen beszelnek az erzelmeikröl,nem is akarok most nyomulni,tolakodni..csak szeretnem vhogy szebbe tenni a napjait..Eddig mindig vidam üzenetekkel bombaztam..most meg nem merek irni semmit.
2015. jan. 27. 23:07
1/3 anonim válasza:
Ha nem akar beszélni, akkor ne erőltesd, legfőképpen pedig ne próbáld üzenetekkel felvidítani. Valószínűleg nehezen enged igazán közel magához másokat, esetleg fél valamitől. Nem tudom, meddig jutottatok el a beszélgetéseitek során, de próbáld vele éreztetni, hogy te nem tekinted cikinek, ha egy férfi kimutatja az érzéseit, ha "gyengének" mutatkozik, ha néha neki is támaszra van szüksége stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszod!
2015. jan. 27. 23:35
3/3 anonim válasza:
Biztosítsd róla, hogy ha bármikor meggondolja magát, és beszélgetne erről vagy bármi másról, akkor megteheti, Te szívesen beszélgetsz vele. Így az ő kezében lesz a labda, hogy lép-e vagy sem. Lehet, hogy "csak" a barátod akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!