Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan pasival, aki nálatok rosszabb anyagi körülményekkel rendelkezik?
Az, hogy jelenleg épp mit dolgozik vagy mivel foglalkozik illetve mennyit keres ez tulajdonképpen lényegtelen. Sokkal fontosabb, hogy mennyire megbízható és mennyire hithű. Értem ezalatt ,hogy sokra mennél egy gazdag pasival aki gyerek után otthagy. Tehát akkor ott tartunk, hogy legyen megbízható. És mindent megtegyen a családjáért.
Szerintem nagyobb gazdagság, hogy mi van a fejében. Mennyire intelligens. Sokkal fontosabb, hogy milyen lesz az a gyerek...
és még folytathatnám .
szóval nem kell ennyire szárazon a pénzre gondolni.
25F
Lehet hogy a nagy őt szalasztod el, ha az aktuális tények fényében ítélkezel. A pasi potenciálját kell kiderítened, amellett hogy a személyiségét is megismered. A kérdés az, hogy értetek mit tenne meg. Lehet hogy a szüleit és a testvéreit kellett segítenie egész életében, és ezért nincs semmije. De ha pl örökölt volna egy lakást attól még lehetne egy lusta önző seg gfej!
A kérdésed túl sok szabad változót hagy!
Ha pusztán anyagi alapon döntenél, akkor keress egy maffiózót aki tele van zsével!
alap kérdésre válaszolva:igen,összejönnék,össze is jöttem (akkor még párom szüleivel élt,null keresettel,én melo+suli,mára én diákként dolgozok suli mellett,ő teljes állás,dupla annyit keres,tehát ez képlékeny,nem meghatározó)
DE beleolvasva abba amit irtál...nincs normális munkája,nem tanul hogy lehessen,nincsnek ambicioi...igy nem jönnék vele össze,még igy huszonnemsok évesen se,amikor nem tervezek gyereket,nemhogy 30évesen,amikor már egy baba tervben lehet...nem a pénz fontos,hanem hogy akarjon jó körülményeket teremteni a családjának...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!