Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan pasival, aki nálatok rosszabb anyagi körülményekkel rendelkezik?

Figyelt kérdés
Nekem saját lakásom van, ő albérletben lakik. A havi jövedelmem is több, mint az övé. Tudom, hogy nem ez a lényeg, de az ember lánya a 30-hoz közelebb már hosszútávra tervez..
2010. febr. 8. 21:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az én férjem egy szál semmivel jött az első házasságából, de dolgozott akkor is és most is. Én nagyon szerettem akkor is és most is.
2010. febr. 8. 21:58
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem tudtam az elején. És nem vagyok számító, csak gondolok a jövőre is. Sajnos szülőkre már nem támaszkodhatok, csak magamra és a leendő páromra számíthatok minden téren.
 13/22 anonim válasza:
Ha tetszik és kész vagy bármilyen áldozatot hozni akkor igen és sztem nem a pénz számít
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha ilyen helyzetben lennék akkor is össze jönnék a férfival. Igaz még így nem volt, eddig mindig olyan párkapcsolatom volt ahol a férfi volt gazdagabb. Nekem nem a pénz számít. Igaz így 30 felé kell ezen gondolkozni, de akkor sem. Nekem is van saját lakásom és kerestem. Ha a párom szeret és még abból a kevésből is ad, hogy jobb legyen akkor az a férfi igazán szeret. 29/N.
2010. febr. 8. 22:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Az, hogy jelenleg épp mit dolgozik vagy mivel foglalkozik illetve mennyit keres ez tulajdonképpen lényegtelen. Sokkal fontosabb, hogy mennyire megbízható és mennyire hithű. Értem ezalatt ,hogy sokra mennél egy gazdag pasival aki gyerek után otthagy. Tehát akkor ott tartunk, hogy legyen megbízható. És mindent megtegyen a családjáért.

Szerintem nagyobb gazdagság, hogy mi van a fejében. Mennyire intelligens. Sokkal fontosabb, hogy milyen lesz az a gyerek...

és még folytathatnám .

szóval nem kell ennyire szárazon a pénzre gondolni.

25F

2010. febr. 8. 22:30
 16/22 A kérdező kommentje:
Ajjaj, összetettebb ez a történet. Valóban egy nagyon kedves, udvarias, helyes fiúról van szó. Viszont megállt egy szinten. Tanulni esze ágában sincs, a jelenlegi munkája (mint ahogy elmondása alapján az eddigiek is) elég képlékeny. Szóval bármelyik hónapban elküldhetik. Aztán elhelyezkedni ismét csak hasonló helyen tud, mert se szakmája, se diplomája. Ez pedig annyiból zavar, hogy nem is érdekli, és semmit nem tesz azért, hogy változtasson. mindemellett ismétlem: kedves és aranyos. Csak abban nem vagyok biztos, hogy ez elég egy hosszú kapcsolathoz.
2010. febr. 8. 22:38
 17/22 anonim ***** válasza:
ezek alapján ő nem tervez a közeljövőben családot, mert akkor igyekezne szakmát tanulni, biztosabb állást találni (legalább megpróbálná). szóval ha valami gond itt, akkor az nem a pillanatnyi anyagi helyzet, hanem a hozzáállás. nem biztos, hogy egyeznek a terveitek, gondolkozz el ezen.
2010. febr. 8. 22:47
 18/22 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a nagy őt szalasztod el, ha az aktuális tények fényében ítélkezel. A pasi potenciálját kell kiderítened, amellett hogy a személyiségét is megismered. A kérdés az, hogy értetek mit tenne meg. Lehet hogy a szüleit és a testvéreit kellett segítenie egész életében, és ezért nincs semmije. De ha pl örökölt volna egy lakást attól még lehetne egy lusta önző seg gfej!

A kérdésed túl sok szabad változót hagy!

Ha pusztán anyagi alapon döntenél, akkor keress egy maffiózót aki tele van zsével!

2010. febr. 9. 00:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Én biztos nem jönnék össze vele mert a pénz (nekem nagyon fontos) és a srác még tudatlan is.. ez kevés egy komoly kapcsolathoz. Mielőtt oltanátok, igen egy számító dög vagyok.
2010. febr. 9. 00:55
 20/22 anonim ***** válasza:

alap kérdésre válaszolva:igen,összejönnék,össze is jöttem (akkor még párom szüleivel élt,null keresettel,én melo+suli,mára én diákként dolgozok suli mellett,ő teljes állás,dupla annyit keres,tehát ez képlékeny,nem meghatározó)

DE beleolvasva abba amit irtál...nincs normális munkája,nem tanul hogy lehessen,nincsnek ambicioi...igy nem jönnék vele össze,még igy huszonnemsok évesen se,amikor nem tervezek gyereket,nemhogy 30évesen,amikor már egy baba tervben lehet...nem a pénz fontos,hanem hogy akarjon jó körülményeket teremteni a családjának...

22/L

2010. febr. 9. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!