Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek egy pasi hogy mondja meg hogy szeret?
Figyelt kérdés
Pl:MSN, személyesen, sms vagy az nem lényeg csak hogy kimondja? és lécci indokoljátok is2010. febr. 8. 21:08
11/14 anonim válasza:
Személyesen...de ne rendezz nagy pillanatot! Amikor meghittebb, már-már zavarbaejtően nyugiban vagytok ketten akkor mondd el neki :DD Szerintem be fog válni ;)
12/14 anonim válasza:
menj el a csajjal sétálni egy kis dombra ami lehetőleg szép és szemétmentes. üljetek le és beszélgessetek. mikor már egy ideje kellemes (ismétlem kellemes és nem kínos) csönd van, akkor fordulj felé, nézz a szemébe, mosolyogj egy édeset és mond ki, hogy "Szeretlek!" és várd meg hogy reagál. Ha semmi negatív rezdülést vagy mozgást nem látsz rajta akkor vagy besokkolt vagy zavarbajött vagy viszont szeret, de még nem jutott el a jóhír a tudatáig. szerintem így nagyon romantikus :D szivesen átélném így is a szerelmi vallomást, ha valaha szerelmet majd nekem vallani egy fiú :D
L/17
13/14 anonim válasza:
DIK Ezt éreztetni kell nem mondani
14/14 anonim válasza:
én MSN en kaptam előszőr, de sokkal jobban esett volna személyesen.. személkyesen tuljadon képpen nem is igazán mondta ki..mért vagytok ennyire félősek, ha mi kimerjük mondani? amúgy egy SMS édes lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!