Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek egy pasi hogy mondja meg hogy szeret?
Figyelt kérdés
Pl:MSN, személyesen, sms vagy az nem lényeg csak hogy kimondja? és lécci indokoljátok is2010. febr. 8. 21:08
2/14 anonim válasza:
feltétlenül személyesen!!! Mélyen a másik szemébe nézve:)
4/14 anonim válasza:
Persze, hogy mondja ki! Állati jólesik:) Nekem a barátom szex csúcspontján mondta először...és azóta is folyton:)
5/14 A kérdező kommentje:
De úgy értem hogy barátok vagytok...és aztán mondod neki hogy ez van...
2010. febr. 8. 21:13
6/14 anonim válasza:
személyesen. kettesben vagytok. beszélgettek. közeledik feléd a szájával, meg akar csókolni. már majdnem megcsókol és mondja: szeretlek
és megcsókol.
ennyi
és szerintem tök jóóóóóó
nekem bejönne:)
17/L
7/14 A kérdező kommentje:
De ha nem biztos hogy viszonozza?
2010. febr. 8. 21:24
9/14 anonim válasza:
én úgy csináltam hogy először lesmároltam, majd 2 hétre rá mondtam neki. oda volt:D
10/14 anonim válasza:
"hogy mondjam el milyen nagyon szeretlek én ha bakker
nem áll rendelkezésre több csak 160 karakter"
/Varró Dániel/
Viccen kívül, én szóban hallanám szívesen.
Abból, hogy mit reagál úgyis tudod mit tégy utána.
Ha sarkon fordul és elrohan nyilván nem tudod megcsókolni. Ha azt mondja, "Ó Matyi, tudtam", akkor bátran smárold le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!