Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törjek ki a csaj árnyékából?
Van egy csaj, akivel majdnem megcsalt a barátom(elsősorban érzelmi megcsalás, de ki tudja, mi lett volna, ha).
Kibékültünk, ezerszer megbeszéltük, tényleg. Mindent megpróbál, azóta a kapcsolatunk 1000000x jobb, tehát most tényleg történt változás.
EZ már kb. egy éve történt, mégse tudtam feldolgozni. Mindenütt a csajt keresem, nézem, ha találkozunk bedobban a szívem, lesem a képeit, és én meg bűnrondának érzem magam. Én 19 vagyok, a csaj 15.
A legrosszabb, amit nem tudok feldolgozni, hogy én MEGÉREZTEM, hogy meg fog csalni a barátom, mégse kutakodtam, nyomoztam, és senki nem hitte el nekem, hogy neki tetszik a csaj(még a legjobb barátnőim se, azt mondták, túlspilázom). Aztán kijelentettem a barátomnak, hogy mutassa meg a facebookját(sose kértem ilyent), és igazam lett.
Az, hogy ő is azt ültette belém, hogy nincs igazam, és, hogy nem bízom benne, iszonyatosan fáj.
Fúleg, hogy azóta nőnek se érzem magam.
Ennél jobban nem tudjuk megbeszélni, és most tényleg jól működik, mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!