Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hogy nincsenek barátaim, attól még lehet csajom?
Lehet. Nekem is lett. Bizonyos szempontból még könnyebb is, hiszen nem kell, hogy jól kijöjjön a baráti körrel.
De járj el társaságba (sport, tanfolyam, mittudomén), hogy legyen hol ismerkedned.
És semmiképp se ettől reméld az életed "megváltását".
Semmivel nem könnyebb vagy nehezebb. Mondom is a nagy trükköt:
Számodra totálisan ismeretlen, de neked tetsző lányokat kell megszólítanod.
Ennyi. Akár éjszakai szórakozóhelyen, akár nappal, józanon közterületen. Például a buszon, az utcán, a szupermarketben, a plázában, a ruhaboltban, vagyis bárhol. Odamész egy neked tetsző ismeretlen lányhoz és megszólítod.
Ez miért jó? Azért, mert nem tud rólad a világon semmit sem. Úgy mész oda a lányokhoz, hogy totálisan a nulláról építed fel magad a szemében. Nem tudja ki voltál korábban és nincsenek rólad előítéletei. Nem tudja hány barátod van vagy nincs. Abszolút te építed fel az érdeklődését és a vonzalmát magad iránt beszélgetéssel. Ezért jó ez a módszer azoknak, akiknek pl. kevés barátja van.
Tök mindegy,hidd el.
Nem a barátaid miatt fog szeretni/nem szeretni téged.
Nekem az a fő,hogy a párommal jól jöjjek ki,a többi mellékes.A baráti körébe úgyis nehezen illeszkedek be,ez csak+ nyűg nekem.Megsúgom,annak jobban örülnék,ha nem lenne ilyen ismert,sok baráttal,mert akkor több ideje lenne rám...de nem akarok önző lenni.
FEl a fejjel!
Egy lány.
Ez a dolog engem is érdekel.
Ha jól tudom a lányok a biztonságot szeretik érezni a közelükben. Nos, ha a párjának vannak barátai, akkor nagyobb a társaság is nyilvános helyen. Ez egyfajta plusz dolog lehet, gondolom én.
Ha egy lány azt látja egy fiún, hogy nincsenek barátai akkor vajon nem fogja őt gyengébbnek látni azokkal szemben akiknek vannak barátaik?
Utolsó,nem jól látod a dolgot.
Az igaz,hogy a nőknek szükségük van biztonságérzetre,de ez nem a párjuk barátaitól függ.Sőt semmi köze a kettőnek egymáshoz.
És nem is szabad másoktól függeni,ezt egy okos nőnek tudnia kell.Szóval ha baj is van,nem szabad csak másra,ilyen esetben pl barátokra alapozni, mert hiába van több barátod,ha épp bajban vagy akkor és ott egyikse tenné tűzbe a kezét érted.
Egy talpraesett ember nem várja mástól a mannát, és egy lány se ilyen fickót szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!