Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közölhetem, hogy ne hagyjon el?
Egy ideig egy lelki trauma miatt pszichológushoz jártam, aztán enyhültek a panaszaim, de az utóbbi időben egyre rosszabb lett, ezért megint felkerestem. Az első beszélgetésünk során viszont érzelmileg teljesen kiborultam, még most is hatása alatt vagyok és azt mondta nekem, hogy rosszabb az állapotom, mint gondolta és nagyon visszaestem.
Közben ma találkoztam barátommal is, megpróbáltam jókedvű lenni, de végig más járt a fejemben, amit észrevett. Ő úgy tudja, hogy javul az állapotom. Valahogy ő a biztos pont az életemben, de a sok lelkizéssel biztos megterhelem, a múltkor már ő is elment sírni a mosdóba (nem tudja, hogy észrevettem)
Tudom, sokkal jobbat érdemel, mint én, egy érzelmi hulladék, de… igazából nincs is normális érvem, hogy mi lenne a pozitív abban, ha velem maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!