Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én utálom a valentin napot?
Én is utálom a valentin napot,de nem azért mert nincs akivel tölteni, ha lenne sem szeretném valahogy kiráz tölle a hideg!!!
Ez csak olyan formaság és amugy minden nap ugy kéne viselkedni az emberekkel ahogy valentin nap!!!
"Soha nem volt még valentin napom. Mindig előtte vagy jóval előtte vége lett a kapcsolatomnak. :( Inkább szomorú vagyok ilyenkor. Fáj, hogy soha senkinek nem kellek. Pedig beleadok mindent amit lehet. 29/N."
Fel a fejjel, én még csak nem is jártam soha senkivel. Soha nem kellettem senkinek egy pillanatra se. Talán lehet, hogy volt egy-két kivétel, de igazából nem én érdekeltem őket, hanem egy képzelt kép. Én sose voltam jó senkinek úgy, ahogy vagyok. Még egy ölelést se kaptam soha egy lánytól. 30/F
Én is utálom nyugi ! :)
Én már feladtam, hogy valaha is legyen Párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!