Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én utálom a valentin napot?
Hát azért, mert egy lúzer vagy, nem a valentin napot kéne utálni. Ha akarod, megbeszélhetjük emilben is, írj privátot!
18L
Nem vagy egyedül. Szerintem ez csak 1 marketingfogás.
És szeretni egymást,nem csak 1 napon kell,hanem az év mindennapján.
Arra gondolsz ilyenkor, hogy nincs senkid? Ez miatt utálod a Valentin-napot? De bezzeg, ha lenne valakid, akkor máris nagyon szeretnéd, mi? Ez ám az igazi magyar irigység. Inkább örülnél, hogy sok ember boldog...nem hogy itt sopánkodsz fölöslegesen.
L 24
Nekem van pasim, mégis rühellem. Szánalmas, amerikai koppintás. Ráadásul szerintem nem csak ilyenkor kellene nagyon szeretni a másikat,hanem mindig. És ennek nincs napja. Nálunk minden nap Valentin. Szóval mi nem tartjuk.
21/L
18:36-osnak
Igen, ha lenne valakim talán szeretném.. Nem tudod te mit élek át, miken megyek keresztül naponta. :S
Én is utálom, pedig van barátnőm! Kitalált, amcsiból átvett, ostoba állünnep.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!