Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 évesen még soha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen még soha nem volt barátnőm és meg nem is csókolóztam, valami baj van velem?

Figyelt kérdés
F
2015. jan. 26. 02:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Passz.
2015. jan. 26. 02:16
 2/14 anonim ***** válasza:
11%
Veled is.
2015. jan. 26. 02:16
 3/14 anonim ***** válasza:
45%

Nyilván van, ha próbálkoztál és nem sikerült.

Ha nem, akkor az az első baj, hogy nem mertél.

Ha mertél volna, akkor az a baj veled, hogy nem akartál.

Szóval igen, valami baj van veled, derítsd ki a táblázatom segítségével, hogy mi az.

2015. jan. 26. 02:19
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
Ráérsz még csalódni
2015. jan. 26. 02:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs torvenybe irva, hogy ekko meg ekkor kell elvesziteni, csokolozni es tarsai.

Ha teszem azt valakinek pl. 26 evesen lesz akkor akkor lesz.

Inkabb az a szanalom, hogy minel hamarabb elveszteni, fuvel-faval kavarni, na ez mar gaz.

Nincs gond veled.

Mindennek eljon a maga ideje, csak nem szabad ragorcsolni a dologra.

2015. jan. 26. 03:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nem volt barátnőd az nem is gond, de szerintem inkább próbálj meg alkalmit szerezni.

Nők ezt sosem fogják megérteni, de amíg szűz vagy nem hiszem hogy lesz barátnőd - tapasztalat.

Én 20 voltam amikor elvesztettem egy hihetetlenül aranyos lánnyal és azóta úgymond "férfi" lettem.

Nincs meg ez a férfi-női fizikai félelem. Amióta lefeküdtem vele bárkivel lefeküdnék félelem nélkül (persze nem igények nélkül).

Az első szex meg életem végéig megmarad emlékben mert én valahol a béka segge alatt voltam de egy szex egy olyan aranyos csajjal mint ő úgymond "meggyógyított".

Meg is köszöntem neki annó egy bombonnal.

2015. jan. 26. 04:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén így vagyok, de már 26 éves. Nálam az a baj, hogy nem merek kezdeményezni, és emberek közé se járok.
2015. jan. 26. 05:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne baj veled?

Szerintem az a gáz, hogy ez ennyire mérvadó a mai világban, hogy ki mikor veszti el, meg mikor csókolózik először.

Az én párom 23 éves volt, amikor összejött az első barátnőjével, előtte neki se volt senkije. Mégse érzem úgy, hogy ettől defektes lenne.

Mi már 4 éve vagyunk együtt, és semmi hátránya nem származott abból, hogy "csak" 23 évesen kezdte a "csajozást". Szóval szerintem te se parázd túl, nem érdemes. ;)

2015. jan. 26. 07:59
 9/14 anonim ***** válasza:

1. Baj, ha akarsz nagyon, de nem találsz.

2. Esélyesen az a baj, hogy nem mersz kezdeményezni. Merj odamenni neked tetsző ismeretlen lányokhoz bárhol. Az utcán, a szórakozóhelyen, a boltban, a buszon, a plázában, a könyvtárban, bárhol.

2015. jan. 26. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Van egy haverom, 21 éves, harmadéves főiskolások vagyunk, évfolyamtársam. Mindig kérdezgetjük egy másik barátnőmmel, hogy van-e már barátnője, csajozik-e, stb., de még neki se volt soha senki, és ő sem csókolózott még, holott lassan dolgozó, felnőtt ember. Számunkra ez nagyon furcsa. Annyira nem csúnya, bár nekem nem jön be egyáltalán, vékony, pattanásos, mint egy kamasz, meg olyan kölyökképű amúgy is. Ezen felül végtelenül szerény, már-már gyámoltalan, és esetlen, szerencsétlen. Nála ez lehet az oka annak, hogy még közelében sem volt nőnek élete során.
2015. jan. 26. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!