Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 13 évesen még nem csókolóztam?
Én nem, és az osztálytársaim sem, és van olyan is, aki idősebb nálam. Mit tegyek?
Nem fogok ribi lenni, és nem smárolok le mindenkit, akivel szembe találkozok az utcán, úgyhogy ilyet és ehhez hasonlót ne is írjatok, légyszi. A normális válaszokat előre is köszönöm.
Én normálisnak tartom magam, és 18 voltam mikor először smároltam ;)
Üdv, 26/F
ha azt mondom nem normális akkor most kimész az utcára, és lesmárolod az első fogatlan hajléktalant, hogy öröme legyen az életben?
ha azt mondom, hogy normális akkor képes leszel várni vele addig amíg megérsz rá és megtalálod azt akit tényleg megcsókolhatsz, mert megérdemlitek egymás szeretetét?
én 16 évesen.. tökmindegy, ezt csak azok tartják fontosnak akik még nem csókolóztak és nagyon szeretnének, meg akik csak azért csinálták mert azt hiszik ettől majd ők nagylányok/nagyfiúk lesznek... amúgy senkit sem érdekel:)
tehát...normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!