Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetett kért, mit tegyem?
Van egy srác, interneten keresztül ismerkedtünk őssze, ő olyan srác akit elkébzeltem életem párjaként. És...beleszeretettem, és ő is belém, tudom, s érzem, s ki is mutatja. DE pár napja történt egy kis baki....versenyem volt, és ugy volt...eljön, de nem jött el, mert sajnos nem tudod. Én igazából nem harakszom rá, de ő magára, borzasztóan harakszik magára. Azt mondta hogy nem tudja mit csináljon mert anyi mindent megigért[közös jövő...stb...] és azt mondja ha ezt nemm tudta teljesiteni hogy nem jött el akkor a többit sem tudja...de szerintem ez nem igy van. És azt mondta egy darabig vége, azt mondta kell neki egy kis idő:(
Míg rendet rak magában, azt mondta hogy az egyik percben ugy érez...akarja és ez kell neki, a másikban pedig hogy nem tudja mit tegyen!
Rettenetesen magamba zuhantam, mert tudom hogy szerett engem, és én is őt, de mitcsináljak?:(
És ha ugy dönt hogy tovább nem akarja folytatni???:(
S.O.S
Nagyon szépen köszönöm, elfogom engedni, és ha kész a kapcsolatunkra, és ha akkar majd visszajön:)
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!