Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünetett kért, mit tegyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetett kért, mit tegyem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, interneten keresztül ismerkedtünk őssze, ő olyan srác akit elkébzeltem életem párjaként. És...beleszeretettem, és ő is belém, tudom, s érzem, s ki is mutatja. DE pár napja történt egy kis baki....versenyem volt, és ugy volt...eljön, de nem jött el, mert sajnos nem tudod. Én igazából nem harakszom rá, de ő magára, borzasztóan harakszik magára. Azt mondta hogy nem tudja mit csináljon mert anyi mindent megigért[közös jövő...stb...] és azt mondja ha ezt nemm tudta teljesiteni hogy nem jött el akkor a többit sem tudja...de szerintem ez nem igy van. És azt mondta egy darabig vége, azt mondta kell neki egy kis idő:(

Míg rendet rak magában, azt mondta hogy az egyik percben ugy érez...akarja és ez kell neki, a másikban pedig hogy nem tudja mit tegyen!

Rettenetesen magamba zuhantam, mert tudom hogy szerett engem, és én is őt, de mitcsináljak?:(

És ha ugy dönt hogy tovább nem akarja folytatni???:(

S.O.S

2010. febr. 8. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Engedd el. Erre igazából az idő fogja megadni neked a választ. Ilyen helyzetben vagyok én is és ezt teszem. Nagyon fáj, de van annyi tartásom, hogy nem fogom erőltetni ha ő nem akarja. 29/N.
2010. febr. 8. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos hogy szeret, ha ennyi miatt már megijed és időt kér? Nekem az írásodból az látszik, hogy ő nincs tisztában azzal, ahogy érez.. Próbálj más dolgokra koncentrálni, új hobbit találni, éld az életed, és ha ő úgy érzi kész a kapcsolatotokra, akkor majd vissztér.
2010. febr. 8. 18:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, elfogom engedni, és ha kész a kapcsolatunkra, és ha akkar majd visszajön:)

Köszönöm:)

2010. febr. 8. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem olvassál sokat, az javítja a helyesírásodat!
2010. febr. 8. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
"harakszik" -----> Bocsánat. Ez mellett nem lehet elmenni.
2010. febr. 8. 19:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdtem, hogy kritizáljál!!! Hanem hogy seigits, de te azt sem tudod mit jelent ez....
2010. febr. 9. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
LéTYszíves ne bánCCSál má' engömet! Meg fogok haraKSZani rád, ha ijenneket irsz. Szerintem ő nem szereTT téged inkáB haTyad ott és keressé mást. Szerintem ő nem tuTTYa hogy mit aKKar. Fölöss leges időt pazaróóni rálya. MeKKell szabadúni Tölllle.
2010. febr. 15. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez vót a Zén seigitségem.
2010. febr. 15. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!