Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi fog történni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi fog történni? 37 éves férfi vagyok. Van egy 5 éves kapcsolatom, ahol a szex az utóbbi másfél évben eléggé el laposodott.

Figyelt kérdés
Most nem azt mondom,hogy teljesen megszünt,de havi szinten talán 2-3 alkalom.Szóvá tettem ezt neki,hogy nekem ez kevés de az volt a válasza,hogy nyugodtan kereshetek más nőt szexre...Ez nem igazán esett jól,ezért be regisztráltam egy társkereső oldalra.Nem is konkrétan azért mert megakartam csalni,hisz szeretem,hanem mert haragudtam rá.Aztán szépen lebuktam.Regisztrált erre az oldalra mert azt mondta,hogy úgy érezte fent vagyok és beszélgetni kezdett ott velem.Természetesen este meg kiverte a balhét,hogy milyen egy szemét vagyok és ,hogy költözzünk külön.Azt mondja már nem szeret,viszont én meg azt érzem,hogy szeret.Csak azt nem tudom,hogy most azért keménykedik mert tényleg komolyan gondolja,hpgy cuccol vagy csak az orromra akar koppintani?
2015. jan. 25. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

.Dowd.Az első válaszód egy nagy szemét úgy ahogy van.Ha férfi vagy,akkor azt mutasd is meg.Mert egy nő nem nyakörvet tesz rád,hanem csak annyit hogy szoros kapcsolatotok legyen.Perŕze vannak olyan nők,akik kutyának használják az embert,velük szemetbe.egy nőnek egy stabil pasi kell,erős,magabiztos.Persze tudtok mesélni a dominanciáról az ágyban,de a való világban nem.Mert ha parancsólnak nektek,máshogy nem tudjátok megbeszélni?

A nő meg csak viccelt,azzal hogy aztmondta keress más nőt.A balhé tënyleg ott kezdődött hogy meg is tetted.Javaslom üljetek le beszélgetni.Ha ez továbbra is így lesz,akkor lehet tipli.Viszont minden előzmény nélkül el laposodott a szex és így kezdett el viselkedni,az nekem is fura

2015. jan. 25. 19:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Elnézést kértem tőle,hogy felléptem erre az oldalra.Tudja nagyon jól,hogy többet nem fogok.Elmondtam neki,hogy szeretném ha együtt maradnánk.Dúl-fúl,de többet nem tehetek...Fájna ha szétmennénk de könyörögni és a továbbiakban kezdeményezni nem fogok.30 éves nagylány már.Tudnia kell,hogy mit is akar.
2015. jan. 25. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Nos vannak kivételek. De többnyire be szokott jönni amit mondok. Már vártam amúgy, hogy nekem esik valaki emiatt. :) Szerintem nő vagy ha jól sejtem.

Te tarts nyugodtan annak aminek gondolsz. Nekem olyan feleségem van aki nem akar irányítani. Viszont látom, hogy sokan meg hogy megszívják az olyanokkal akik meg igen. Szóval mondhatnám: akinek nem inge ne vegye magára.

Akinek meg igen, annak remélem némi támpontot tudtam adni.

2015. jan. 25. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Hoh:-)

Nyugi én nagyrészben egyetértek veled.Igen nő vagyok.Engem nagyon irritál ha látom egy páron azt,hogy a nő parancsol.Van ilyen ismerősöm,akinek most lett menyasszonya,ő már azon fujja föl magát,ha a pasi tovább van a haverokkal mint amennyit megígért a nőnek,aztán meg le akart menni a fiukkal focizniA nő rávágta hogy ő megy haza,mert a fiu nem foglalkozik vele.Hát egy embernek ne mondja meg senki,hogy ő most nen mehet le a haverokkal inni egy kicsit.

Na az ilyet ki nem állhatom

2015. jan. 26. 19:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Hogy ha nem tantrikusan éled meg a szexet

akkor az minden kapcsolatban el fog laposodni.

Azt hiszed valami baj van, keresed a másik kapcsolatot

közben ugyanez történik az új kapcsoilatodban.

2015. jún. 10. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!