Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az létezik, hogy ezért kért CSAK szünetet, vagy ezek
csak kifogások?
Figyelt kérdés
Szóval ma vagyunk együtt 15 napja.Szombat óta furcsán viselkedett.Ma megnéztem myvipen és a családi állapotánál már nem az van, hogy kapcsolatban, hanem hogy egyedülálló.Felhívtam, mivel ma van a szülinapja.Megkérdeztem tőle, hogy a tudtomon kívül szakított-e velem.Azt mondta, hogy nem, csak egy kis időt kér, mert még tanulni sem tud, annyira stresszes most.Holnap van kisérettségije, anyujával utálják egymást, fociban is, zenekarában is hajtás van.Létezik, hogy tényleg a stressz és az időhiány miatt kért szünetet, vagy csak nem meri elmondani, hogy vmi nem tetszik neki?Megkérdeztem, és azt mondta, hogy velem nincs baj, én mégsem így érzem. :( De lehet vkinek ez a helyzet annyira rossz, hogy még a barátnőjével is "szüneteljen", akit állítólag szeret?:S
2010. febr. 8. 16:50
1/10 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj. Azért csak nem talál ki ilyet, hogy hajtás van, meg stb. Ha úgy gondolod, és érzed, hogy szeret, akkor hidd el neki, és ne hívogas ezzel kapcsolatban, hanem pár napig ne keresd. Nálam ez a taktika vált be eddig.
2010. febr. 8. 16:53
2/10 anonim válasza:
mi a f.szom az a kisérettségi?
2010. febr. 8. 16:54
3/10 anonim válasza:
Lehetséges,de én igazából ebben a szünet tartásos dologban nem hiszek.
4/10 anonim válasza:
Tanács: Amíg nem jelentkezik, én hagynám!Majd meglátod a kis érettségi után mi lesz a helyzet, ha akkor sem, viszlát!!!
5/10 anonim válasza:
Így igaz 16:54-es;)
2010. febr. 8. 16:56
6/10 anonim válasza:
ha nem miattad lenne akkor nem alitotta volna at a kapcsolatbant egyedulalora... ez nekem fura a sztoriban... de aztan lehet h tenyleg csak stresszes
2010. febr. 8. 16:56
7/10 anonim válasza:
ha úgy kérne szünetet hogy most ne találkozzatok akkor valószínű hogy tényleg csak a stressz miatt lenne. de mi értelme szakítani valakivel ideiglenesen, csakmert az illető tanulni akar és más téren sem jönnek össze a dolgai? =S nekem ez kissé bűzlik, de te ismered párodat, neked kell elgondolkodnod azon hogy szokott-e ok nélkül ilyen hülyeségeket csinálni minden különösebb ok nélkül, mikor össze van zavarodva, vagy az ilyesmi nem jellemző rá.
2010. febr. 8. 16:57
8/10 anonim válasza:
Én azér nem raktam volta át, hogy nem vagyok párkapcsolatban, azonban sokkal célszerűbb elmondani ilyenkor, hogy figyu.. Kicsit lazítsunk, mer eléggé kusza az életem, és valószínűleg nem jutna rád időm.
Ez esik jobban, vagy amikor már kétségbe vagy esve, hogy miért nem szakít rád időt?
2010. febr. 8. 16:58
9/10 anonim válasza:
Hát én csak magamból tudok kiindulni, de én nő vagyok.
De én is voltam sztresszes az utóbbi időben főleg (valamennyire még most is), de a párommal nem szüneteltetnék. Vagy ha netán mégis (amit nem hiszek) az biztos, hogy pl. az iwiw-en azt hagynám, hogy kapcsolatban, vagyis most már házas.
Szóval gyanús nekem ez a szüneteltessük, mindenesetre most szerintem is hagyd és ha a kisérettségi után nem jelentkezik, akkor PÁ! Akármilyen nehéz is, és fáj.
2010. febr. 8. 17:02
10/10 Beviz Elek válasza:
Nálam a szünet = nem vagy rossz csaj, de azért még több lánnyal meg kéne ismerkedni
Adatlapot ha átállítom, akkor nagyon hajt a vadászösztön és nem szeretnék lebukni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!