Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miwrt kell minden férfi kilengést a vadászösztönnel magyarázni?
én nem lennék együtt ilyen emberrel. mindenkinek másik az igényei, és eltérő az akaratereje, tisztelete a másik felé.
ha ezt érzed egy férfi mellett, keress másikat, nem mind ilyen.
Az az igazság, hogy a monogámia baromira nem természetes, és igazán sosem működött, csak erőltetik az emberek, mert feljebb állónak érzik magukat az állatoknál.
Hát nem, igaz a fáról lemásztunk, de elég beképzelt dolog lenne azt hinni, hogy mi már kivontuk magunkat a természetből, és az ősi ösztönök nem műküdnek. Dehogynem, az életünk 99%-át még mindig ugyanazok az ősi ösztönök irányítják, nőkét is, férfiakét is.
Nagyon pontosan megfogalmazta.
A tesztoszteron a természet legerősebb hormonja, és 20x több van egy átlag férfi vérében belőle mint egy nőében.
Aki már látott két elborult agyú férfit verekedni az nagyon jól láthatta, hogy olyanok mint akik be vannak tépve és nincsenek maguknál. Csak mennek, mert az agyukat elönti a húgy. Ezt tudja a tesztoszteron.
Teljesen uralkodni sosem tanulunk meg felette, csak a korral csökken némileg a mennyiség és erősödik az elme kontrollja.
Az ember összes szokásrendszere semmi másról nem szól, mint némileg mederbe tereli az ösztöneit. Mert bizony az dominál az élete során mindvégig.
És a nemi vágy, és a másik nemnek való illegetés megszabja a hétköznapokat. Ezért van divat, smink, státusz szimbólumok. A versengés és tetszeni akarás.
Egy nő is a férfiaknak akar tetszeni azért öltözködik és válogatja a ruháit a tükör előtt.
Lehet mondani, hogy "jó de nem szexel minddel". Nem is. De van amelyikkel igen. Ösztönösen tetszeni akar és válogat a pasik között. Ahogy az ösztöne diktálja. Észre sem veszi és lezongorázza minden nap a genetikai programját :)
Ezért.
A letagadás tényleg túlzás, de amúgy nekem nőként is jól esik, ha udvarolnak, hiába van barátom. Egy férfinak is biztos jól esnek a visszajelzések. Amíg emellett tudod, hogy nem csal meg, veled akar maradni, addig szerintem nincs gond.
Értem tulajdonképpen mi a problémád, de gondolkozz el.
"ott tartunk,hogy kb legyek hálás hogy vele lehetek"
EZ LENNE AZ ALAP. Én is hálás vagyok, hogy a barátommal lehetek, és tudom, hogy ő is. Mi értelme lenne nélküle? Miért vagy vele, ha nem érzed jól magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!