Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a fiúm legjobb barátja egy lány?
Már 18 éve barátok,sose volt több köztük.Én a barátommal 1 éve vagyok együtt és egyre jobban zavar hogy a barátom vele több időt tölt mint velem,suli után a csaj mindig felhívja hogy hol van es melyik busszal megy haza ez engem nagyon idegesít,beszéltem már erről a barátommal de nem lett jobb,nagyon szeretem a baratom és tudom hogy ő is engem és soha se cserélne le rá meg másra se de én nem bírom elviselnk ezt a lányt,már arra is gondoltam,hogy szakítok vele miatta
Ti mit tennétek a helyembe??
a féltékenységem tönkreteszi a kapcsolatot tudom de nem tudok mit tenni,egyszerűen az vagyok!!!
Nem válaszoltál a kérdésemre. :)
Arra te nem gondolsz, hogy a barátodnak rossz ez az egész?
Nem gondolsz rá, hogy neki milyen. Ez azt bizonyítja, hogy nem szereted.
A gyereked se fontos neked. Ha az lenne inkább vele törődnél. Ezek után ne mond nekem, hogy a gyereked miatt küzdesz így érte, mert te csak azt hajtogattad, hogy a csaj TŐLED akarja elvenni, és nem a picitől. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!