Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a fiúm legjobb barátja egy lány?
Már 18 éve barátok,sose volt több köztük.Én a barátommal 1 éve vagyok együtt és egyre jobban zavar hogy a barátom vele több időt tölt mint velem,suli után a csaj mindig felhívja hogy hol van es melyik busszal megy haza ez engem nagyon idegesít,beszéltem már erről a barátommal de nem lett jobb,nagyon szeretem a baratom és tudom hogy ő is engem és soha se cserélne le rá meg másra se de én nem bírom elviselnk ezt a lányt,már arra is gondoltam,hogy szakítok vele miatta
Ti mit tennétek a helyembe??
a féltékenységem tönkreteszi a kapcsolatot tudom de nem tudok mit tenni,egyszerűen az vagyok!!!
Te őrült!
Hát nem fogod fel, hogy a csaj a barátja?
Kicsit off de mégsem.
Amikor először meglátta apám a foltos lepedőmet srác koromban leültetett és elkezdte ecsetelni, hogy mennyire fontos, hogy tisztában legyek a védekezéssel ha lányokkal vagyok, és nagyon élénken emlékszem ahogy azt mondja "Ha nem veszed el a csajt, teherbe ejti magát, ez a fő fegyverük és onnantól nem menekülsz"
Beleégett az agyamba, és sosem felejtettem el!
És ha fiam lesz egyszer az első dolgom lesz nekem is felkészíteni az olyanokra mint kérdező!
Sok sikert, kérdező. De ha te hagyod el őt, tudd, hogy a gyerektartásnak is lőttek, főleg akkor, ha azon oknál fogva hagyod el, hogy a legjobb barátja, aki nálad jóval többet ér közel áll hozzá.
De őszintén szólva, ha ez nem csak uszítás, és te tényleg ennyire degenerált vagy, akkor feltételezem a barátod sem egy észlény, hogy egy év alatt nem jött rá, hogy milyen ökörrel hozta össze a sors.
Tudom hogy barátok de mivan ha el akarja tőlem venni?
Bar erre azt mondta nekem a baratom,hogy akkor elutasítaná mert ő engem szeret (valahogy nem tudom elhinni...Akármennyire is szeretném)
Kérdező...
18 éve barátok...
Nem gondolod, hogyha össze akartak volna jönni akkor már megtörtént volna??
Mert szerinted előtted nem hívogatta a barátodat?
Sajnos ezt már nem tudod kimagyarázni... és ne is próbáld a haver barátnőjét rossz színben feltüntetni.
Az előző hozzászólásaidban látszik, hogy túlságosan is ragaszkodsz a barátodhoz és elég durva dolgokat is képes lennél tenni, hogy veled maradjon.
Pedig nem érdemled meg őt. Ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!