Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek? (SŰRGŐS! ) :' (

Figyelt kérdés
A barátommal 1éve vagyunk együtt. nagyon jol ment EDDIG minden. az a helyzet hogy már 3hete "eltünt". nem hív, és nem is jön fel msn-re.:'( (Ez nagyon rosszul esik azért.:S) de szerintetek miért van ez???:S mit tegyek??? Most akkor van is barátom meg nincs is? vagy hogy? Áhh.:S
2010. febr. 8. 15:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha nem csak neten tartanád vele a kapcsolatot? Pl elmehetnél hozzá
2010. febr. 8. 15:10
 2/12 anonim ***** válasza:
eléggé egyértelmű. nem vagy neki elég fontos. de h lehet, h 3 hete nem jelentkezik? miért nem mész el hozzá?
2010. febr. 8. 15:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. De azért nem csak őt kéne hibáztatni, te is fölhívhatnád. Plusz lehet hogy elromlott a gépe vagy valami.. ne gondold rögtön, hogy kerül téged. :)
2010. febr. 8. 15:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Nálatok midíg csak ő keres téged? Lehet, hogy pont erre akar célozni! Vedd a kezedbe a telefont vagy menj el hozzá és megtudod, hogy mi a helyzet! Ez ilyen egyszerű.

snoopy

2010. febr. 8. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? 3 hétig b'szol egy k'rva csörgetést is küldeni neki, vagy a szüleit vagy akárkit megkérdezni, a kisujjadat is mozdítani érte, mert hogy te egy királylány vagy és téged kéne még sirattatnunk ezek után??? Felettébb érdekes, hogy 3 hétig nem ad életjelet magáról sehogy sem, de a te hozzáállásod még jobban kiakaszt.
2010. febr. 8. 15:26
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem az van hogy most én királylány vagyok.:D egyépként igazad van, az vagyok.:) de most nem az a kérdés:P amugy meg nem csak neten beszélünk.:D ha nem találkozunk is.:D

Miért nem hívom?? Hu az egy másik dolog.:S

Majd felhivom ma, mer lehet meghalt.:S na de mind1.:D azzért köszönöm a válaszokat.:)

2010. febr. 8. 15:53
 7/12 Szesze ***** válasza:
Szerintem mar kellett volna hivd. Ne csinald az ahogy fennebb is mondtak, hogy tebvagy a kiralylany s el kell csabitani stb... Ez csak az elso ket het, maig oszejosztok. Akarsze veel jarni? Szeretede? akkor keressd, ha meg nem akr semmit akkor valoszinuleg elmondja. Ha tudod, hogy mit akarsz, akkor eld az eleted es kesz.
2010. febr. 8. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát,ha 3 hete nem keresett már az felejtős. Durván.
2010. febr. 8. 16:14
 9/12 A kérdező kommentje:

Én szeretem őt.:)

csak aszt furcsálom hogy, télleg nagyon nagyon szeret engem, meg nagyon sok dolgot tett már meg értem, meg már esküvőröl beszélt...meg ijenek. De akkor mér nem keres??

100% h arra vár h én keressem.:) de mind1.

2010. febr. 8. 16:57
 10/12 A kérdező kommentje:

egyépként köszi a válaszokat nektek is.:)

jaj igen, aszt szeretném még kérdezni h ha felhívom akor mit mongyak neki???

vagy is hogy mongyam ezt neki....

vagy is...na mind1, biztos értitek:D

2010. febr. 8. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!