Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy van az együttalvás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az együttalvás. Szülők egyből tudják, h mi az ábra ha itt alszik a baratnőm?

Figyelt kérdés
Ezt hogy kéne elkezdeni? Nem is francia ágyam van hanem csak gy sima... Az jó megoldás lenne ha én a földön aludnék, lefekvés után kicsit átmásznék a barátnőmhöz az ágyba utána vissza? Elég nyomi kérdés de nehéz :D
2015. jan. 24. 00:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet aludni rajta kényelmesen. Csak meg kell szokni. Az első éjszaka, úgysem az alvásról szól. :-)

37F

2015. jan. 24. 00:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudják, és ne rontsd el az életed mert meg akarsz nekik felelni. Én elrontottam, más ne essen ebbe a hibába. Akármi van úgyis egyből mindenki a legrosszabbra (öhm.. legjobb :) gondol, annyit nyugodtan mondj el hogy tisztában vagy a védekezéssel, és minden rendben van. ha normális arcok békén fognak titeket hagyni. kellemes estét :)

19f

2015. jan. 24. 00:56
 13/15 Missi_Key ***** válasza:
0%
sztem sexeljetek hotelban..otthon áthallatszik D:
2015. jan. 24. 01:45
 14/15 anonim ***** válasza:
haha ez ari :) ha nem is vágják le azonnal, azért anya-apa rágja ilyenkor a körmeit rendesen :) nálunk úgy volt legalábbis :D mondjuk én lány vagyok, szóval nálam érthető volt :D de fiúknál nem izgulnak annyira meg lazábbak is ilyenkor általában a fiús szülők. :D tudják, hogy milyen egy tini srác :D szerintem. :D amúgy meg egy kisebb ágyban is simán elfértek :) szerintem :D
2015. jan. 24. 11:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igen, tudják :D

De mondjuk nem feltétlenül kell szex az első együtt alvásnál. Nem prűdériából mondom, de mi pl első pár alkalommal tényleg "csak" aludtunk együtt, csak aztán szex. Szerintem sokkal izgibb így, kissé hosszabb a várakozás, de megéri :D

2015. jan. 24. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!