Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉRT CSINÀLJÂTOK?

Figyelt kérdés
Miért kell megcsalni valakit, akivel jó a szex, akivel jókat beszélgettek. Aki mindig a támaszotok! Miért kell a másiknak fájdalmat okozni ? Miért van az, hogy váltig állítja, hogy szeret, nem kell más. 4 napig velem kefél, reggel haza megy tőlem este meg ugyan úgy b...k mással! Miért jó 5 évet eldobni ??? Egy 10 perces élvezetért! Fiúk?????
2015. jan. 23. 23:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem eldobott csak tartalékra tett.
2015. jan. 23. 23:05
 12/20 TallandThin Boy ***** válasza:

Én nem csinálom, de azt már értem, hogy veled miért csinálják. XD

Viccet félretéve, szerintem k-rva ronda dolog megcsalni a másikat, de ahol ez megtörténik ott már eleve valami gond van. Persze félrekúrás előtt inkább szakítani kéne az aktuális partnerrel. A legtöbben azért nem teszik, mert hülyék. Azt hiszik nem derül ki, vagy félnek teljesen váltani.

2015. jan. 23. 23:06
 13/20 anonim ***** válasza:
mért ilyen elcseszett ez a kib*szott világ?
2015. jan. 23. 23:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Öööö, én ilyet nem csináltam.
2015. jan. 23. 23:08
 15/20 anonim ***** válasza:
jaj, te szegény, nem gondol bele a következményekbe sztem azért, de ha belegondol akkor is sok a hülye, aki lekaksizza, h a másiknak ezzel fájdalmat okoz. amúgy vki mondta, h mindig van egy ilyen csaj, szóval ne emeljük ki a fiúkat ennyire!
2015. jan. 23. 23:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem szar vagy, külsőleg is belsőleg is, a szex sem lehet valami fenomenális. Jól tette!
2015. jan. 23. 23:15
 17/20 Költőnő? ***** válasza:
MIÉRT KIABÁLSZ?
2015. jan. 23. 23:17
 18/20 anonim ***** válasza:

Ja, mert a csajok nem qrnak félre... áh, neeeem, csak mi.

Azt viszont sokan elfelejtik, hogy ehhez 2 ember kell. Persze van aki félre fog qrni, akármilyen jó a szex. Az állatoknál nagyon ritka a monogámia. Ne gyere azzal, hogy mi nem vagyunk állatok, mert az embernél nagyobb állat nincs. Annyi az eltérés, hogy tudunk fészbúkozni, stb... Alapvetően az ember is így van kódolva.

Szóval sok esetben oka van annak, hogy valaki félreqr. Például a partner nem tud vagy nem akarja teljesíteni egyes igényeket. Kicsit nézz szét az oldalon, találsz bőven kérést ilyen témában. Pl. A csaj nem akar análozni/cumizni, stb. Ezzel nincs baj, nem vagyunk egyformák, de a srácnak igénye ez, ezért elmegy máshoz, hogy megkapja.

Akkor működik a dolog, ha kiegészítik egymást a felek, nem akarva-akaratlanul korlátozza egymást (kivéve a "papucsállatkák").

2015. jan. 23. 23:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha elmondom elfogadod? Szerintem nem.

Szóval ne kiabálj, hanem gondold végig.

2015. jan. 23. 23:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Most akkor ezt mind, együtt csináltuk veled? Vagy mire fel a többesszám?!

De ha már többesszám, akkor TE hogy tehetted, hogy mindenkit megcsaltál mindenkivel?? :=(

2015. jan. 23. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!