Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIÉRT CSINÀLJÂTOK?
Figyelt kérdés
Miért kell megcsalni valakit, akivel jó a szex, akivel jókat beszélgettek. Aki mindig a támaszotok! Miért kell a másiknak fájdalmat okozni ? Miért van az, hogy váltig állítja, hogy szeret, nem kell más. 4 napig velem kefél, reggel haza megy tőlem este meg ugyan úgy b...k mással! Miért jó 5 évet eldobni ??? Egy 10 perces élvezetért! Fiúk?????2015. jan. 23. 23:00
1/20 anonim válasza:
Nem tudom, de ha szóban is ilyen vagy, mint írásban, én első alkalommal félrekúrnék. :D
2/20 CptTomato válasza:
MÉRT JÓ EZT KIÜVÖLTENI?
Talán őt kérdezd meg nem mi csaltunk meg.
De annyit hozzá tennék hogy furcsa mód mindig van egy liba akivel lehet csalni....Lányok???????
4/20 anonim válasza:
hogy végre megszabaduljunk az ilyen és ehhez hasonló hisztiktől, dühkitörésektől....szabadság...
5/20 anonim válasza:
az a 10 perc boldogabb volt neki, mint az elmúlt 5 év
6/20 anonim válasza:
Azt te csak hiszed hogy jó a sex. :D
7/20 anonim válasza:
Senki sem ily fogyaték.
S a következő 70 évre gondolnék ha ilyen segg lennék nem az eltelt 5-re.
18F
Nagyon sajnálom. :(
8/20 anonim válasza:
Miét scilálod eszt felem krédező?
9/20 anonim válasza:
Hat en nem csinalok ilyet de ha valoban lenbe mellettem valaki en igen-igen megbecsulnem es nem "szorakoznek" tenyleg 10 percert..
Teged pedig sajnallak h ez tortent veled.. :(
10/20 Foxy Lad válasza:
Sajnálom, hogy ez történt, lehet a párod már megszokott téged és újra vágyott?
Nemtudom a részleteket, remélem rendeződik így vagy úgy. Fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!