Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így boldogan élni együtt?
Arra még kiváncsi lennék, hogy 6 éves börtönnel milyen munkát kap...
Na mindegy. Valószínűleg tök boldogan fogtok megöregedni. Albérletben... gyerek helyett pár macskával...
És akkor miből fogtok élni? A te fizetésedből?
Jogodban áll elcseszni az életed, de most még lefújhatod az esküvőt.
Nem lesz se pénzetek, se otthonotok, se gyereketek. Megvetnek majd az emberek titeket. Nem érzed, hogy jobbat érdemelsz? Most még fűt téged a szerelem, de öregkorodra már csak a vádaskodás marad, hogy mennyi mindenről lemondtál érte. Arról nem is beszélve, ha pl. 45 éves korodban elváltok, és már késő lesz mással családot alapítanod.
Nem vagyok jogász, nem értek hozzá, kerestem, de nem találtam olyat, hogy csak garázdaságért 6 év letöltendőt kapna valaki. (Aki kicsit jártasabb a témában, válszolna?)
Te gyereket szeretnél, családot, saját házat, meghitt otthont. Ami kaphatnál: nem lesz gyereked, házad, eltarthatod a férjed, aki ki tudja milyen személyiség, mert nekem nagyon sántít ez a börtön-dolog. Te nem erre vágysz...
Jól értem, hogy neked nincs senkid, és azért mész hozzá, hogy ne legyél egyedül? Nem bánatni akarlak, hanem segíteni.
Meg tudod fogalmazni, hogy miért akarod összekötni veled az életed ilyen feltételek mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!