Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg a lány akibe szerelmes vagyok, szerintetek az gáz ha megleptem virággal, csokival és egy üzenettel amit az ajtajuk elé raktam le?
Az üzenet tartalma:
Hiányzik az, aki most ezt az üzenetet olvassa! :)
Jobbulást Cica! ^^
ez szerintem ijesztő.
inkább úgy, hogy be is mész és úgy add oda neki a virágot stb-t. de ha nem tudja, hogy szerelmes vagy belé akkor ne.
Úgy látom te is beteg vagy.
Ha annyira tetszik, akkor legközelebb amikor találkozol vele, szólítsd meg, beszélgess vele egy kicsit, kérd el a számát, aztán hívd el randizni. Lehet hogy 100-200 éve jó volt ez a stílus, de most közvetlenséggel egymilliószor többet lehet elérni, mint azzal, amit most csinálsz.
Én jobban díjaznám, ha meglátogatna.
Bár mi már együtt élünk, ez idő alatt nem voltam beteg, Párom viszont igen, férfiakat jobban megviseli, de gondját viseltem, meg az otthonról kapott házi pálesz segített neki hamar rendbe jönnie.
#8 engem is így hív Párom, nekem semmi bajom vele.
Amúgy szép gesztus, de lehet akkor személyesen tedd, az sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!