Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak Valentin napra?
Mivel még nem vagytok lyan régóta együtt gondolom nem is ismered annyira... Valami kis aprósággal lepd meg. Egy dobozbon-bon + képeslap szereintem tökéletes. Ha az estét is együtt töltitek és már olyan sznten van a kapcsolatotak egy szexi fehérnemű és remek valentin napotok lesz :)
20/L
Készíts 'kuponokat'.
Írd rá, hogy egy masszázs, csók, puszi, ölelés...bla bla bla.
És ezeket 'bármikor' beválthatja. :D Nyilván máskor is megcsókolod, megöleled, de ez aranyosan fog hatni, és nem is kell rá pénzt költened,ezzel gyarapítva a virágboltosok kasszáját.
Uhh, szerintem ez az egész Valentin nap egy giccsparádé... Mire jó? Miért csak ezen a napon kell ajándékot venni a szerelmünknek? Minden nap szeretni kell, nem cask ezen az egy napon, én így gondolom...
Meg amúgy is, a fiúk nem többsége nem szereti az ilyen nyáals dolgokat, néhanapján bevállalják, de nem jó ha túlzásba viszitek :)
Semmit
totálfölösleges import buz.iság
dugjatok inkább egy jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!