Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezt mondani első találkozásnál normális?
Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy sráccal, egy hétig szinte folyamatosan beszéltünk interneten és nagyon közel kerültünk úgy egymáshoz. Képet küldtünk magunkról, majd kérte, hogy találkozzunk.
Az első találkozásból ruhában szerelmeskedés lett, és mikor fölöttem volt és csókolt, utána azt mondta, szeret.
Lehet, hogy őszintén mondta?
Mindketten 22 évesek vagyunk.
2015. jan. 22. 22:30
11/14 A kérdező kommentje:
De lehetséges, hogy igen?
2015. jan. 22. 22:42
12/14 anonim válasza:
Lehet neten keresztül valaki szerelmes.Emberfüggő!
Viszont 2hét alatt neten beleszeretni valakibe...na az lehetetlen...Szerintem!
Lehet h Ő még is igy érzi,de lehet csak azért mondta,hogy hamarabb megkapjon.
13/14 anonim válasza:
Az agyából átment a vér egy másik szervébe, és furcsán kellemes érzések öntötték el. Ez lehetett az oka. :D
14/14 anonim válasza:
én nem tartanám túl őszintének, mert nincs mire ilyet kijelentenie, t de ha tetszel neki, az csak jó lehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!