Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el tudnátok képzelni, hogy olyan lánnyal járjatok, aki horoszkópot olvas?
"Attól, hogy Te nem hiszel valamiben, más még hihet. Én pl. nem vagyok vallásos, nem hiszek Istenben, de ettől nem nézem le azokat akik hisznek benne. Azt meg jó hogy nem állítom róluk, hogy nem intelligensek.. csak azért mert olyan dologban hisznek, amiben én nem. Ez hülyeség"
Az, hogy valaki intelligens, az nem azt jelenti, hogy kepes minimalis szinten egy nyelvi kozegben boldogulni, es alapveto kulturalis szabalyoknak megfelelni. Annal sokkal tobbet jelent, egy kimondottan pozitiv adjektivarol van szo, ebbol kifolyolag teljesen egyertelmu, hogy vannak olyan emberek, akikre ez a szo nem illik.
Az, hogy en pontosan mire hasznalom ezt a szot, az nemileg egyeni is, elvegre valami alapjan donteni kell, hiszen nincs egy kozponti definicio. :)
Istenben hinni se megy intelligens tulajdonsag az teny, de azert nem art eszrevenni, hogy nemileg tobb intelligens ember hisz valamilyen modon barmilyen istenben, mint ahanyan horoszkopot olvasnak. (Nem is tudom, hogy orvendjek-e vagy sajnalkozzak-e amiatt, hogy viszont valoszinuleg nepszerubb a horoszkop, mint a vallas)
Konkretan en egy olyan emberrel sem talalkoztam, aki intelligensnek lett volna mondhato, de horoszkopot olvasott es meg is tudta indokolni, hogy miert. Szerintem ez pont annyira nem lehetseges, mint az hogy ertelmes ember higgyen a homeopatiaban.
Kérdező azok alapján amiket itt összehordtál te mocsok mód el vagy szállva magadtól és nem úgy tűnik mintha te nagyon intelligens lennél.
Egy intelligens ember képes mások szempontjából is nézni a dolgokat és nem mond ilyeneket.
"Te nem intelligens vagy, hanem intoleráns. Ezen nincs mit ragozni."
Sok mindent mondtak mar ram, de ilyet meg nem. Egy szoval sem irtam, hogy beleszolok abba, hogy ki mivel tolti el a szabadidejet. Olvasson felolem horoszkopot, aki akar. De az biztos, hogy a hideg is kirazna, ha egy randin megkerdezne egy lany a horoszkopomat. Nincs ebben semmi intolerancia, egyszeruen egy vegtelenul antipatikus tulajdonsag.
Lol, bszki, Régen olvastam Ekkora baromságot, amiről te itt kerepelsz.
Nem vagy te etalon. Nem vagy te jobb annál, aki hisz ebben vagy abban.
Ráadásul, te igen hülye, már hogy lenne népszerűbb a horoszkóp, mint az istenhit? Hogy? Ezt te honnan vetted? Valaki súgta?
És attól, hogy Te valamit nem tapasztaltál, nem azt jelenti, hogy nem létező dolog. Ilyen logika mentén, mivel ma fáztam, nincs globális felmelegedés és mivel épp vacsorázok, nincs éhínség a világban.
Nem szólsz róla, de:
- lenézed
- kiráz tőle a hideg
- unintelligensnek tartod azt, aki teszi
- nem szívesen ismerkednél ilyen emberrel
Hadd mondjak valamit: attól, hogy nem mondod ki, még intoleráns leszel.
"Kérdező azok alapján amiket itt összehordtál te mocsok mód el vagy szállva magadtól és nem úgy tűnik mintha te nagyon intelligens lennél.
Egy intelligens ember képes mások szempontjából is nézni a dolgokat és nem mond ilyeneket."
Hat, latom en, hogy hogy mukodik ez a rendszer, hiszen nekem is van olyan ismerosom, akit beszippantott. Amikor napi 5 orat ul valaki a TV mellett, akkor viszont nem szeretnem az O szempontjabol latni a dolgokat, ha nem baj. Hasonlokepp a horoszkopolvasoktol sem fogok eletvezetesi tanacsot kerni, legalabbis akkor foleg nem, ha feltetelezheto, hogy a szuletesi datumombol akarjak majd kikovetkeztetni a tanacsukat.
Az, hogy nem jarnek ilyen emberrel, az nem tevesztendo ossze azzal, hogy amugy ne lennek kepes bizonyos dolgok menten szimpatizalni vele, vagy ne ereznek vele empatiat bizonyos elethelyzetei miatt. Legalabbis, nem jobban s nem kevesbe, mint mas emberrel.
Szerintem egy parkapcsolathoz viszont boven tobb kell, mint tolerancia es szimpatia. Az igaz, hogy nem lehet a tokeletes part megtalalni, es ilyesmire en nem is torekszem, mert elegedett vagyok egy olyan parral, akivel egy csapatkent tudunk mukodni es minden helyzetben van kozos temank. Azt pedig nem tudom elkepzelni, hogy egy horoszkopot olvaso emberrel nekem ez sikerulne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!