Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érjem be csúnya vagy átlagos fiúkkal? Miért?
/"Mondtam, felejtsétek el a belsőt. Ha külsőre nem vonzódom hozzá, akkor lehet a világ legjobb embere, mert úgyis megette a fene az egészet " - ezzel kb a saját siránkozásod ellen írtál, és szerintem is csak szivatod itt a népet, de van olyan lány aki tényleg így érez/
hát igen, sajnos ez egy ilyen dolog, lányként még nehezebb, mint fiúként. Ennek ellenére csak azt tudom mondani, hogy fejleszd magad, legyél egy érdekes ember, a magad számára is, sportolj, keress hobbit. Gimiben még nem fogsz nagy változást látni, de egyetemen és az után szerintem nagyot nőnek az esélyeid.
Illetve a legtöbben elfogadják, hogy átlagosak, és ilyen párt választanak. És az ilyen kifakadás nem vall szimpatikus emberre
Mert ha nem teszed akkor valószínű hogy nagyon egyedül fogsz megöregedni. Belőled kinézem hogy pert indítasz az állam ellen hogy miért olyan vagy amilyen. Kb olyan vagy mint a hülyébbik amerikai.
Szomorú hogy kiteszel egy ilyen kérdést. A lényeg hogy más miért érje be veled ha találhat egy normális társat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!