Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érjem be csúnya vagy átlagos fiúkkal? Miért?
Ezért nincs kisugárzásod és ezért nem látnak szépnek. Látszik h büszke sem vagy magadra így h akarod h egyáltalán mások elfpgadjanak ha saját magadat sem tudod?
12 éves vagy, talán 13. De lehet h egy butább 14-15.
Ugye tudod, hogy egy kis smink, jo frizura es ruha csodakra kepes?
Hasznald ki, hogy lany vagy.
Miért érjem be csúnya vagy átlagos lányokkal? Miért?
Átlagos külsejű fiú vagyok, de ez annyira felháborít. Miért csak a helyes fiúknak jutnak a szép lányok? Én miért nem érdemlem meg? Csak azért mert nem vagyok olyan helyes, már azt jelenti, hogy be kellene érnem azokkal a csajokkal, akiket nem tartok vonzónak? Csak mert a gének és egyébb ótvar, semmi magyarázatok? Meg csak a belső a fontos? Nem igazságtalan ez?
Én szép lányként azon voltam mindig kiakadva, hogy a helyes pasiknak miért van csúnya, dagadt, vagy átlagos csajuk. Én gyakran ebbe futottam bele.
De a szépség olyan szubjektív! És egy átlagos külső is lehet valaki számára nagyon szép:)
Persze változtassak magamon...könnyű azt mondani.
Ha lapos a popsim és kicsi a mellem, azon mégis hogy változtassak? Azt csak műtéttel lehet...de már lassan ehhez kell folyamodnom.
Inkább legye plasztikázott, mintsem egy életen át egyedül, vonzó pasi nélkül. És ne gyertek azzal, hogy én nem érdemlem meg? A szép lányok megérdemlik? Miért? Mert szépnek születtek és ezzel minden elintézve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!