Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nem tud még rólad a párod?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 07:26
11/18 anonim válasza:
Olyanokat, hogym ég ide se merném leírni...
12/18 anonim válasza:
Piszkálom az orrom és amit kibányásztam meg is eszem, jó étvágyat.
13/18 anonim válasza:
1-2 dolgot csak:D de jelentékteleneket:D
14/18 Morcika83 válasza:
mindent tud amiről csak érdemes tudni, csak arról nem amire esetleg már én sem emlékszem :-)
15/18 anonim válasza:
pl. a valódi súlyomat :=), de szerencsére ez még így, 9 év házasság után sem érdekli. A babavárás alatt is gondosan dugdostam előle a terheskönyvemet :=). Biztos vagyok benne, hogy neki is vannak apró titkai, de amíg ezek nem befolyásolják a kapcsolatunkat, engem nem zavar.
16/18 anonim válasza:
Azt h énis otthon fingok,büfögök,és ugyanolyan büdöset szarok mint ő
17/18 anonim válasza:
Van egy pár dolog!Amit nem tud nem fáj!
18/18 StephanieXx válasza:
Ejha..
Nos igazából tudja,hogy nem vagyunk gazdagok,tudja,hogy dolgozok a suli mellett,de nem tudja,hogy anyukámnak adom a pénzt,hogy számlákat fizesse.Tudom a bizalom az első,de ezt még nem mondtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!