Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a barátom viselkedéséről ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
A barátommal 2éve járunk. Két évig az én szüleimnél laktunk anyumnál és apumnál is. De szülőkkel élni nehéz így nem működött.ő az ő szüleivel nincs valami jóba.van egy külön ház ott lakik de az a ház romos,rossz régi. Ha találkozni akarok vele akkor ott tudnánk csak lenni.és nem akarom hogy ez miatt lenézzenek az emberek hogy abba a romos házba vagyunk.
2015. jan. 22. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#10 Igen mert egy romos házat rendbe lehet hozni nulla forintból. Én kibäszottul leszarom a presztízsemet, felőlem a barátnőm lehetne akármilyen csóró is. Ha meg ez számára ez ciki, akkor fizesse ő a ház rendberakását, vagy dobja a srácot, lehet az lenne neki is a legjobb egyébként.
2015. jan. 22. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne tegyünk egyenlőségjelet aközé ha egy tinilány csóró vagy ha egy férfi. Ha egy tizenéves lánynek nincs pénze, azt jelenti, hogy nem egy kis prosti, tehát érték. Ha egy nagykorú pasinak nincs annyi pénze és találékonysága, hogy ne egy romos lyukban lakjon, az életképetelen, vagyis jogos ha egy csaj cikinek érzi.
2015. jan. 22. 16:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, hogy a kérdező és a barátja hány éves? Mert én nem. A többihez inkább nem kommentálok semmit. :D
2015. jan. 22. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!