Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edzésen jön utánam egy csaj, szemezünk, de facen. Nem találtam meg. Mikor kellene odamenni hozzá? Mert egyből kezdődik az edzése.
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 23:13
2/7 A kérdező kommentje:
Mármint az én edzésem után? Ott nincs idő....
2015. jan. 21. 23:16
3/7 anonim válasza:
akarsz esélyt arra, hogy töcskölhess? Szemezz vele, kacsints rá, majd menj oda
4/7 anonim válasza:
:D Nincs idő se előtte,se utána :D Marad edzés közbeni opció.
5/7 anonim válasza:
1-es vagyok. Az ő edzése után. Ha tényleg érdekel, megvárod amíg végez.
6/7 A kérdező kommentje:
5: szerintem is ez lesz a befutó....
2015. jan. 21. 23:20
7/7 anonim válasza:
Ez az ő edzése utáni rossz ötlet. Nagyon lejönne abból (túlságosan is), hogy kedveld őt, ha rájönne hogy csak azért vártál, hogy beszélhess vele.
Megoldás: Fejezd be korábban az edzésedet. Kéreckedj el annyival korábban, hogy tudj beszélni a csajjal. 15 perc alatt ha tetszel neki a telefonszámát simán megszerezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!