Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülye a pasim? 20L
Messzire jár egyetemre, 3 hét után ma jött haza, de nem egy településen lakunk. Ma szerda van és vasárnap megbeszéltük, hogy szerdán találkozunk. Ma délelőtt hívtam, hogy na akkor találkozunk-e, kimenjek-e hozzá, vagy hogy pontosítsunk. Ugye már eleve úgy mentem suliba, hogy váltóruha, holnapra való könyvek. Erre felhívom, és azt mondja, hogy mit képzelek magamról, hogy az idióta telefonhívásaimmal felébresztem (09:30), meg hogy nem mehetek ki, mert értsem meg, hogy ő pihenni akar. 3 hete nem láttam, ráadásul idegesen mondtam neki, hogy azt csinál amit akar, majd ha hajlandó velem találkozni, keressen. Erre azt mondta, hogy ez csak úgy oldható meg, ha az itthon léte alatt nélküle is lekötöm magam.
Szerintetek hülye, vagy én vagyok hülye??
Azt feltétlen előre meg kellett volna beszélnetek, hogy nem lesz jó neki - bár azt mondta 3 hete, hogy jó lesz a szerda? Furcsa. Főleg, mivel úgy készültél a suliba, szólnia kellett volna, hogy bocs, de ne úgy készülj, ne töltsd az időd a váltóruhákkal, stb.
És ez, hogy felhívod, és rögtön azt mondja, hogy mit képzelsz magadról... Esetleg "bocs, nagyon fáradt vagyok" vagy mittudomén, valami udvarias szöveg, talán hogy mégse úgy beszéljen a barátnőjével, mint egy kutyával.
Az ő verziójára én is kíváncsi lennék... De ha ez így történt ahogy leírtad, akkor az összes hülyeséged hogy még mindig vele vagy.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!