Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok ennyire hülye vagy tényleg palira vett a pasim?
Elsősorban férfiak válaszára lennék kíváncsi, de bárki írhat véleményt azt megköszönöm.Vázolom:4,5 hónapja járok egy pasival akivel a pünkösdöt együtt töltöttem, igazából nem volt se rossz se jó, elvoltunk.Azóta nem keresett még egy telefonnal egy üzenettel sem..ráírtam hogy mi a szitu mert akarom tudni az igazságot, erre jött azzal, hogy nem tudja, hogy mit akar, mert ha egyedül van akkor kell valaki, de mostanában meg olyan fáradt, ami tényleg igaz, hogy nem vágyik senkire csak egyedüllétre.Annyit kaptam, hogy nem velem van a baj...nyíltságot vártam tőle, hogy akkor most szakítottunk csak én nem tudok róla vagy most mi van..és most sem tudom, mert igazából nem mondott semmit..Azt hozzáteszem, hogy minden hétvégét együtt töltöttünk ahogy tudtunk, meg még a hétköznapokat is..elfogadtam a fiát úgy ahogy van és még közös programokat is szerveztünk az én és az ő gyerekének együtt..
A másik dolog meg amin nem tudok túljutni, hogy a fiának ma van a ballagási bulija, amire meg sem kérdezte, hogy megyek e,sőt még a témát is kerülte egészen..úgy gondolom nem olyan viszonyban voltam se vele, se a fiával, hogy ne lehetett volna meghívni mégha nem is mentem volna el..
Kíváncsi vagyok a kommentekre nagyon ki hogy látja, mert én sajnos elég szarul..
Én sem tudnék semmi biztatót mondani.
Szerintem ne fogadj el kitérő választ. Önts vele tiszta vizet a pohárba. Vagy igen vagy nem. 4,5 hónap bőven elég kell legyen ahhoz, hogy tudjuk akarjuk-e a másikat.
Alfonzínával értek egyet.
Rá kéne kérdezni kerek perec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!